comfortabele Fiat Doblo

DE IDEALE GEZINSAUTO MET 7 ZITPLAATSEN - OPVALLEND ANDERS

De nieuwe Doblò onderscheidt zich met zijn nieuwe design en nieuwe stijl. Maar onderhuids heeft hij nog hetzelfde no-nonsense karakter als vanouds. Maak kennis en overtuig jezelf!

 

Design

       
     
 

16" ALUMINIUM VELGEN

 
   
 •      
 

DORPEL VAN POLYCARBONAAT

 
   
 •      
 

GETINTE ACHTERRUITEN

 
   
 •      
 

LEDER MANCHET BIJ VERSNELLINGSPOOK

 
   
 •      
 

GROTE KOFFERBAK

 
   
 •      
 
 
Fiat Doblo zijschuifdeuren

ZIJSCHUIFDEUREN

MOOI OM TE ZIEN, HEERLIJK OM IN TE RIJDEN

Bekijk hem eens goed en bewonder zijn nieuwe stijl: het volledig vernieuwde front met de fraai geïntegreerde koplampen, de nieuwe lichtmetalen velgen, het royale glasoppervlak en de nieuwe achterlichtunits geven hem een unieke uitstraling. En maken hem zeker in de nieuwe donkergrijze kleur tot een opvallende verschijning.

 

STIJLVOL VANBUITEN EN VANBINNEN

De frisse stijl van de nieuwe beperkt zich niet tot de buitenkant. Ook het interieur is helemaal up-to-date gebracht met een nieuw ontworpen dashboard en stuurwiel. Daarbij is veel aandacht besteed aan de ergonomie: zo blinkt het instrumentenpaneel uit door zijn intuïtieve bediening en zijn er volop mogelijkheden voor het onder handbereik opbergen van alles wat je onderweg nodig hebt. Daarnaast zijn er nog de vele doordachte details die het verblijf aan boord nog aangenamer maken.

RICHTINGAANWIJZERS IN BUITENSPIEGELS

Comfort

       

GENOEG RUIMTE VOOR ALLES EN IEDEREEN

Wat je ook mee wilt nemen, in de nieuwe Doblò past het. Is het niet in de lengte, dan is het wel in de breedte. Maar de nieuwe Doblò is meer dan een ruimtewonder: net als de buitenkant is ook het interieur grondig vernieuwd.

ruime Fiat Doblo

Een weekendje naar zee, een skivakantie, een zondagmiddag naar de woonboulevard: de nieuwe Doblò biedt volop ruimte voor alles wat je alleen, met z'n tweeën of met het hele gezin wilt ondernemen.