complete Fiat Doblo

DE BESTE BESCHERMING DIE JE JE KUNT WENSEN

Met zijn moderne technologie biedt de Doblò een hoge mate aan comfort en bescherming, of je nu even boodschappen gaat doen of met het hele gezin op vakantie gaat.

 

Technologie

       

GEAVANCEERD INFOTAINMENTSYSTEEM

Uconnect® Radio-infotainmentsysteem met touchscreen: bellen, je favoriete muziek selecteren of je berichten checken. Allemaal even makkelijk en intuïtief.

Fiat Doblo infortainment
Fiat Doblo versnellingspook
Fiat Doblo stuurwiel
Fiat Doblo aux

Veiligheid

       

BESCHERMING OP ALLE FRONTEN

Zijairbags ondersteunen de werking van de frontairbags en beschermen het hoofd, de borstkas en het bekken van de voorpassagiers bij een aanrijding van opzij. Het inzittendencompartiment is verder beveiligd met kreukelzones die de energie bij een botsing opvangen en portieren die bij een ongeluk niet openspringen. Elektronische stabiliteitsregeling (ESP) - standaard op alle versies - zorgt voor behoud van de koersstabiliteit bij plotselinge uitwijkmanoeuvres, terwijl de bi-linkachterwielophanging alle oneffenheden in het wegdek perfect opvangt zodat alle wielen altijd een goed wegcontact hebben.

abs

+ ebd

Zorgt voor een zo kort mogelijke remweg en houdt de auto bestuurbaar bij plotseling krachtig afremmen

esp

+ hill holder

Houdt de auto op koers in kritieke situaties en maakt het makkelijker om tegen een helling op weg te rijden.

ISOFIX

BEVESTIGINGSPUNTEN

Speciale bevestigingspunten om kinderzitjes direct aan de carrosserie van de auto te verankeren.

ZIJAIRBAGS

Beschermen het hoofd, de borstkas en het bekken van de voorpassagiers.

EXTRA VEILIGE SLOTEN

Voor een complete beveiliging kan de Doblò worden uitgerust met deadlock-sloten, waarbij het na het afsluiten van de auto onmogelijk is de portieren of de tankdop zonder sleutel van binnenuit te openen.

ruime Fiat Doblo

Een weekendje naar zee, een skivakantie, een zondagmiddag naar de woonboulevard: de nieuwe Doblò biedt volop ruimte voor alles wat je alleen, met z'n tweeën of met het hele gezin wilt ondernemen.