KARAKTER EN SCHOONHEID: DE IDEALE COMBINATIE

De stilistische aanpassingen van de buitenzijde worden gecombineerd met een volledig vernieuwd interieur, dat nu nog mooier, nog eleganter en nog stijlvoller is. Ook hier laat de 500 zich van zijn verrassende kant zien.

PERFECTIE IS NOOIT EEN OPTIE

Het dashboard is volledig nieuw vormgegeven om de nieuwste infotainment-technologie harmonieus te kunnen integreren. De verchroomde details en nieuwe, rondere bedieningselementen zijn echte blikvangers.
Minder opvallend, maar wel heel handig zijn het nieuwe dashboardkastje en de nieuwe tunnelconsole, met Aux- en USB-aansluiting en een nieuwe, grotere bekerhouder.

Fiat 500 dashboard detail
Fiat 500 stuur

ALLES ONDER CONTROLE

Ook het nieuwe stuurwiel is verrijkt met verchroomde sierelementen.
Het innovatieve 7-inch infodisplay in het instrumentarium biedt daarbij in één oogopslag alle informatie die tijdens het rijden van pas kan komen. Naast snelheid, toerental en temperatuur zijn dat de Gear Shift Indicator, die aangeeft wanneer het beste naar een andere versnelling kan worden overgeschakeld, en de tripcomputer, waarop afhankelijk van de gekozen instelling de actieradius, het actueel brandstofverbruik, afgelegde afstand, reisduur, etc. kunnen worden weergegeven.

GEÏNSPIREERD DOOR DE HAUTE COUTURE

Stijl, stijl en nog eens stijl. De nieuwe materialen en bekledingstoffen voor de 500 zijn rechtstreeks afkomstig van de catwalks in Milaan. Zoals de stof 'Prince of Wales' met een speels ruitmotief in diverse kleuren en het chique bordeauxrode leder met blauwe inzetstukken als vintage-accent dat verwijst naar de kleuren van de jaren 60.

Fiat 500 interieurbekleding
Fiat 500 lederen interieur

ELKE RIT EVEN COMFORTABEL

De 500 biedt je al het comfort dat je je wensen kan. Met onder andere nieuwe stoelen met nieuwe bekledingsstoffen en verbeterde ergonomie om het in- en uitstappen voor de achterpassagiers te vergemakkelijken.