De 500 is sociaal. Maar allesbehalve een volger.

Aan boord van de 500 staat alles in het teken van het rijplezier. Daarom is hij verkrijgbaar met het geavanceerde Uconnect™-infotainmentsysteem waarin alle audio-, telefonie- en eventueel ook navigatievoorzieningen zijn samengebracht. Alle functies van dit intuïtieve systeem kunnen veilig en gemakkelijk handsfree, met de bedieningsknoppen op het stuurwiel of via het touchscreen worden bediend.

Fiat 500 technologie

UCONNECT™

Met het Uconnect™-infotainmentsysteem kun je alle audio- en telefoniefuncties van je 500 bedienen. Via het kleurentouchscreen kun je bellen, afstemmen op analoge of digitale radiostations (DAB) of muziekbestanden beluisteren op externe apparaten zoals een mp3-speler, iPod of smartphone die zijn aangesloten via de USB- of Aux-ingang.

Naast Uconnect™ 5” Radio LIVE kun je ook kiezen voor Uconnect™ 5” Radio Nav LIVE met 5 scherm en TomTom®-navigatiesysteem, de ideale co-piloot die er met praktische navigatiefuncties voor zorgt dat je altijd vlot op je bestemming komt.

Met de Uconnect™ LIVE-app kun je het Uconnect™-systeem van je 500 integreren met je smartphone, waarna je vanaf het touchscreen op het dashboard direct toegang hebt tot de meer dan 100.000 webradiostations van TuneIn, de miljoenen songs op Deezer, het laatste wereldnieuws van Reuters en de tweets van iedereen die je volgt op Twitter. TomTom® LIVE biedt je via de Uconnect™-navigatiefunctie actuele informatie over onder andere het weer, files en snelheidscontroles, terwijl je met eco:Drive™ je rijstijl kunt verbeteren om brandstof te besparen en de CO2-emissie te beperken.
Via my:Car heb je alle informatie over je 500 ook beschikbaar op je smartphone: zo kun je op afstand nagaan of moet tanken, of het tijd is voor een beurt en zelfs waar je 'm hebt geparkeerd!
ONTDEK UCONNECT™

TECHNOLOGIE VOOR UW VEILIGHEID

Er zijn twee veiligheid-georiënteerde technologieën aan de 500 toegevoegd: snelheidsbegrenzer en cruise control. Met de eerste kunt u een maximale snelheid instellen, hij helpt u vervolgens om deze niet te overschrijden tot aan uw bestemming toe. Met de tweede stelt u uw cruise-snelheid in, hij helpt u om zich daar de hele weg naar uw bestemming toe aan te houden, dus zelfs na de langste ritten arriveert u net zo fris, als toen u vertrok.