ONTWORPEN VOOR DE WENSEN VAN ELK GEZIN

De 500L combineert het karakteristieke uiterlijk van de 500 met extra bescherming en een overvloed aan ruimte. De vrijwel rechtopstaande voorruit en gedeelde voorruitstijl zorgen voor meer leefruimte en een voortreffelijk zicht voor alle inzittenden.
De brede 'gordel van glas' rond het inzittendencompartiment kent nauwelijks dode hoeken en laat een enorme hoeveelheid licht toe tot het in typische 500-stijl uitgevoerde interieur.

Fiat 500L wielen

ADEMBENEMEND
UITZICHT

Met een oppervlakte van 1,5 vierkante meter is het optionele glazen panoramadak het grootste van zijn klasse. Het is verkrijgbaar in zowel een vaste versie, als in een elektrisch te openen Skydome-variant.

Fiat 500L panorama dak
Fiat 500L en 500

KLEIN, MAAR TOCH GROOT

Met zijn lengte van 4,15 meter, breedte van 1,78 meter en hoogte van 1,66 meter combineert de 500L de ruimte en veelzijdigheid van een fullsize MPV met de wendbaarheid en het parkeergemak van een stadsauto.

EEN OF TWEE KLEUREN?

Met een keuze uit elf carrosseriekleuren, twee extra kleuren voor het dak en drie tinten voor de velgen, biedt de 500L meer mogelijkheden om hem aan je persoonlijke smaak aan te passen dan welke andere auto uit zijn klasse dan ook. Het is en blijft tenslotte een 500.

Fiat 500L carrosseriekleuren