DESIGN

De compacte en wendbare 500L Living is een perfect voorbeeld van hoe een iconisch design zich laat verenigen met efficiënt ruimtegebruik: de typische trekken van de 500-familie zijn gecombineerd met een nieuw ontworpen achterzijde, een stilistische aanpassing die de 500L omvormt in een Multi Purpose Vehicle. De vrijwel rechtopstaande voorruit en gedeelde voorruitstijl zorgen daarbij voor verrassend veel leefruimte en een voortreffelijk zicht voor alle inzittenden.

De brede 'gordel van glas' rond het inzittendencompartiment kent nauwelijks dode hoeken en laat een enorme hoeveelheid licht toe tot het in typische 500-stijl uitgevoerde interieur.

Fiat 500L living velgen

DE VEROVERING VAN DE RUIMTE

Ondanks zijn zeer ruime interieur, is de 500L Living bijzonder compact. De 20 centimeter extra lengte ten opzichte van de gewone 500L zijn goed voor twee extra zitplaatsen en de grootste bagageruimte uit zijn klasse.

Fiat 500L living en Fiat 500
Fiat 500L living panoramadak

ADEMBENEMEND UITZICHT

Met een oppervlakte van 1,5 vierkante meter is het optionele glazen panoramadak het grootste van zijn klasse.

LIVING COLORS

De acht beschikbare carrosseriekleuren, vier effen kleuren en vier metallic, laten zich met een wit of zwart dak perfect combineren tot een stijlvolle tweekleurenuitvoering. In totaal levert dat een keuze uit elf bicolore-combinaties op.

Fiat 500L living ideale gezinsauto