Voor gezinnen die een beetje avontuur niet uit de weg gaan. En stijlvol in het leven staan.
Fiat 500l trekking crossover

CROSSOVER-LOOKS

Een grotere bodemvrijheid, speciale allroad-bumpers en standaard gemonteerde bodembeschermplaten benadrukken de stoere crossover-stijl van de 500L Trekking. Samen met vele andere fraaie details, zoals de matglanzende portierhendels, flankstootlijsten met sierstrips van geborsteld staal, zijskirts en verbrede wielkastranden. En niet te vergeten de standaard gemonteerde 17-inch geslepen lichtmetalen velgen. ​

 

ADEMBENEMEND UITZICHT

Met een oppervlakte van 1,5 vierkante meter is het optionele glazen panoramadak het grootste van zijn klasse. Het is verkrijgbaar in zowel een vaste versie, als in een elektrisch te openen Skydome-variant.

Fiat 500l trekking interieur
Fiat 500l trekking en fiat 500

KLEIN, MAAR TOCH GROOT

Met zijn lengte van 4,15 meter, breedte van 1,78 meter en hoogte van 1,66 meter combineert de 500L Trekking de ruimte en veelzijdigheid van een fullsize MPV met de wendbaarheid en het parkeergemak van een stadsauto.

SPRANKELENDE KLEUREN

De 500L Trekking bruist van energie. Daarom is geel zijn favoriete kleur. Maar in ook de andere carrosseriekleuren en verschillende bicolore-combinaties komt hij energiek voor de dag.

Fiat 500l trekking cross over auto