Voor gezinnen die een beetje avontuur niet uit de weg gaan. En stijlvol in het leven staan.
Fiat 500l trekking crossover

DE TOEKOMST LIGT IN DE RUIMTE

Niet de ruimte van het heelal, maar een ruimte die speciaal is afgestemd op alles wat je nodig hebt, gebouwd op basis van innovatieve technologie en veiligheidsconcepten.
De 500L Trekking is een auto die dat allemaal in zich heeft. Een auto die alles aankan, die klaar is voor de toekomst.

Fiat 500l trekking dashboard
Fiat 500l trekking tractieregeling

KLAAR OM OP WEG TE GAAN

Met het Uconnect™ -multimediasysteem kun je alle audio- en telefoniefuncties van je auto bedienen. Via het kleurentouchscreen kun je bellen, afstemmen op analoge of digitale radiostations (DAB) of muziekbestanden beluisteren op externe apparaten zoals een mp3-speler, iPod of smartphone die zijn aangesloten via de USB- of Aux-ingang.
Naast Uconnect™ 5” Radio LIVE kun je ook kiezen voor Uconnect™ 5” Radio Nav LIVE met 5 scherm en TomTom®-navigatiesysteem, de ideale co-piloot die er met praktische navigatiefuncties voor zorgt dat je altijd vlot op je bestemming komt.

Met de Uconnect™ LIVE-app kun je het Uconnect™-systeem van je 500L integreren met je smartphone, waarna je vanaf het touchscreen op het dashboard direct toegang hebt tot de meer dan 100.000 webradiostations van TuneIn, de miljoenen songs op Deezer, het laatste wereldnieuws van Reuters en de tweets van iedereen die je volgt op Twitter. TomTom® LIVE biedt je via de Uconnect™-navigatiefunctie actuele informatie over onder andere het weer, files en snelheidscontroles, terwijl je met eco:Drive™ je rijstijl kunt verbeteren om brandstof te besparen en de CO2-emissie te beperken.

Via my:Car heb je alle informatie over je 500L ook beschikbaar op je smartphone: zo kun je op afstand nagaan of moet tanken, of het tijd is voor een beurt en zelfs waar je 'm hebt geparkeerd!
ONTDEK UCONNECT™

Fiat 500l trekking autoradio
Fiat 500l trekking ecodrive
BoxTemplate_ComplexInternalSlider_TextLeft_NOCAPTION
Fiat 500l trekking beats audiosysteem

BETER BESCHERMD DAN OOIT

De standaarduitrusting omvat een breed pakket geavanceerde voorzieningen voor de actieve en passieve veiligheid. Zoals zes airbags, ABS met B.A.S. (hydraulische remassistentie) en een ESC-systeem. Dit elektronische stabiliteitscontrolesysteem voorkomt niet alleen dat de auto in een slip raakt bij een plotselinge uitwijkmanoeuvre, maar omvat ook een hele reeks andere veiligheidsverhogende functies, waaronder ASR/MSR om het doorslippen van de aangedreven wielen bij fel accelereren of sterk afremmen op de motor tegen te gaan, Hill Holder om het wegrijden tegen een heuvel op te vergemakkelijken, DST (Dynamic Steering Torque) om de bestuurder in moeilijke situaties te helpen de juiste stuurbewegingen uit te voeren, en ERM, een elektronische regelsysteem om in extreme situaties over de kop slaan van de auto te voorkomen.
Voor extra veiligheid in het drukke stadsverkeer kan de 500L optioneel worden uitgerust met City Brake Control, een voorziening die de aanwezigheid van andere voertuigen of obstakels detecteert en automatisch de remmen bedient om een aanrijding te verhinderen of de gevolgen daarvan te verminderen.