Design

100% PANDA

Alleen wie zijn ware aard durft te tonen, kan uniek zijn. Zoals de Panda. Van zijn bumpers in carrosseriekleur tot en met de stootlijsten en stoere radiateurgrille met squircle-motief, elk praktisch detail van de Panda versterkt zijn originele uiterlijk.

Zijn eigenzinnige karakter schijnt ook door in de twee nieuwe technokleuren waarin hij nog frisser voor de dag komt: Rosso Amore en Grigio Colosseo.

DETAILS

ROND OF VIERKANT?

Als er één ding is dat de Panda tot Panda maakt, dan is het de beroemde 'Squircle'. Even speels en veelzijdig als de Panda zelf, keert deze kruising tussen vierkant (square) en rond (circle) overal in het design terug. Niet alleen in de basisvormen van de auto, maar ook in details als de schakelaars op het dashboard.

STIJL

MEER PANDA DAN
OOIT

De nieuwe Panda ziet er nog altijd uit als een Panda: vlot en ongecompliceerd, met aparte details zoals de slanke, verticale achterlichtunits en het squircle-vormige achterste zijruitje. Heb je hem liever iets stoerder? Kies dan voor de nieuwe kleuren Rosso Amore of Grigio Colosseo.

  • ONTVANG EEN OFFERTE

1 van 3

EEN OFFERTE VOOR DE NIEUWE Fiat Panda logo

Velden met een asterisk (*) zijn noodzakelijk voor het verwerken van je aanvraag.

TOESTEMMING OVEREENKOMSTIG DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS EN DE TELECOMMUNICATIEWET

Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie.


Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van de partners van FCA Netherlands B.V.

Daarnaast,


Door op de button VERZENDEN te klikken, bevestig ik mijn aanvraag voor de Dienst als genoemd in punt a) van de Toelichting, en geef ik tevens mijn toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals hierboven aangegeven.

2 van 3

SELECTEER EEN DEALER

TERUG
 
 
3 van 3

BEDANKT Mario Rossi

Uw verzoek voor een offerte voor de 124 spider Bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO is in goede orde ontvangen.Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.