RUIMTE EN COMFORT

HOE MEER BAGAGE,
HOE MEER VREUGDE

Een dagje shoppen of een weekendje weg: de Panda heeft er meer dan genoeg plek voor. De achterbank kan in twee ongelijke delen worden neergeklapt om meer ruimte voor bagage te creëren. En als dat niet genoeg is, kan ook de rugleuning van de passagiersstoel voorover worden geklapt. Voor kleine spullen zijn er overal opbergvakken. Maar liefst veertien in totaal.

STOELEN EN DASHBOARD

KIES VOOR EEN NIEUWE LOOK

Voor het interieur heb je de keuze uit nieuwe originele kleurencombinaties: zwart met rood of zwart met grijs met rode of grijze contraststiksels. Te combineren met grijs of titanium voor de omlijsting van het instrumentarium en het grote open opbergvak in het dashboard.

FLEXIBILITEIT

PRAKTISCH ALS VANOUDS

De nieuwe Panda is praktisch als vanouds: de achterbank kan in zijn geheel of in delen worden neergeklapt. Ook de rugleuning van de passagiersstoel kan worden neergeklapt om ruimte te scheppen voor het meenemen van lange voorwerpen. De achterzijde ervan is voorzien van een handig tafelblad, maar je kunt op deze manier natuurlijk ook een gerieflijke chaise longue creëren. Net wat je wilt.

OPBERGVAKKEN

IK GA OP REIS EN NEEM MEE EEN ...

In de Panda heeft alles z'n eigen plek. Het interieur biedt maar liefst veertien verschillende opbergvakken, waaronder een groot open vak in het dashboard, en slimme oplossingen als een muntenhouder, een pennenhouder en zelfs een tissue-houder.

NIEUW INTERIEUR

JIJ BENT DE BAAS

De nieuwe Panda biedt nog meer controle. De instrumenten op het dashboard hebben een nieuw grafisch ontwerp waardoor ze nog beter afleesbaar zijn. En het nieuwe stuurwiel kun je behalve met leren bekleding en titaniumafwerking ook krijgen met audiobedieningstoetsen. Wil je onderweg optimaal bereikbaar zijn, je eigen playlists afspelen of gebruik maken van allerlei handige online diensten, kies dan voor de Uconnect™-radio die je via een speciale app kunt integreren met je smartphone.

  • ONTVANG EEN OFFERTE

1 van 3

EEN OFFERTE VOOR DE NIEUWE Fiat Panda logo

Velden met een asterisk (*) zijn noodzakelijk voor het verwerken van je aanvraag.

TOESTEMMING OVEREENKOMSTIG DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS EN DE TELECOMMUNICATIEWET

Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie.


Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van de partners van FCA Netherlands B.V.

Daarnaast,


Door op de button VERZENDEN te klikken, bevestig ik mijn aanvraag voor de Dienst als genoemd in punt a) van de Toelichting, en geef ik tevens mijn toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals hierboven aangegeven.

2 van 3

SELECTEER EEN DEALER

TERUG
 
 
3 van 3

BEDANKT Mario Rossi

Uw verzoek voor een offerte voor de 124 spider Bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO is in goede orde ontvangen.Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.