MOTOREN

PANDA: DA'S ECO-LOGISCH!

Voor de motor biedt de nieuwe Panda de keuze uit drie schone en efficiënte benzinemotoren: de superzuinige TwinAir 60, de soepele 1.2 69 en de vlotte TwinAir Turbo 80. Voor wie het milieu echt een warm hart toedraagt is deze laatste ook verkrijgbaar in een groengas-versie. Die rijdt behalve op benzine ook op aardgas (CNG), waarbij hij zich onderscheidt met ultralage emissies en brandstofkosten.

Ben je gesteld op maximaal rijcomfort, kies dan voor de TwinAir Turbo 80 in combinatie met de automatische Dualogic-versnellingsbak.

VEILIGHEID

SUPERPANDA

De nieuwe Panda zorgt voor een goede bescherming van jou en je passagiers. Actieve veiligheidssystemen als ESC-stabiliteitsregeling met Hill Holder zijn gecombineerd met een robuuste kooiconstructie voor het inzittendencompartiment, twee frontairbags en twee hoofdairbags, anti-whiplash-hoofdsteunen op de voorstoelen en Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes. Zijairbags zijn optioneel verkrijgbaar.

Fiat Panda automaat
  • ONTVANG EEN OFFERTE

1 van 3

EEN OFFERTE VOOR DE NIEUWE Fiat Panda logo

Velden met een asterisk (*) zijn noodzakelijk voor het verwerken van je aanvraag.

TOESTEMMING OVEREENKOMSTIG DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS EN DE TELECOMMUNICATIEWET

Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie.


Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van de partners van FCA Netherlands B.V.

Daarnaast,


Door op de button VERZENDEN te klikken, bevestig ik mijn aanvraag voor de Dienst als genoemd in punt a) van de Toelichting, en geef ik tevens mijn toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals hierboven aangegeven.

2 van 3

SELECTEER EEN DEALER

TERUG
 
 
3 van 3

BEDANKT Mario Rossi

Uw verzoek voor een offerte voor de 124 spider Bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO is in goede orde ontvangen.Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.