UCONNECT™

NOG MEER FUN

De nieuwe Uconnect™-radio maakt rijden met de Panda nog leuker. Via Bluetooth® of de USB- of Aux-ingang kun je eigen muziek afspelen of streamen vanaf je smartphone. Als je die op de USB 2.0-poort aansluit, wordt hij onderweg ook nog eens automatisch opgeladen.

PANDA MY APP

HET NIEUWE REIZEN

Maak je Panda net zo slim als je smartphone. Met de gratis app Panda MY APP kun je de Uconnect™-radio met je smartphone integreren. Zo heb je onderweg niet alleen toegang tot je muziekbibliotheek, agenda en contacten, maar ook tot een brede selectie online diensten als Deezer, TuneIn, Google Maps en Waze. Daarnaast biedt de app actuele informatie over het weer en de mogelijkheid bij pech of een ongeval direct hulp in te roepen. Een houder om je smartphone met het scherm goed in het zicht op het dashboard te plaatsen, wordt standaard bij het systeem meegeleverd.

START&STOP

MINIMAAL BRANDSTOFVERBRUIK, MAXIMAAL RIJPLEZIER

De Panda doet er alles aan om onnodig brandstofverbruik te voorkomen. Telkens als je even moet stoppen in het verkeer, wordt de motor afgezet. Zodra je weer weg wilt rijden, wordt hij automatisch weer gestart. In combinatie met de Gear Shift Indicator (GSI) die aangeeft wanneer je beter een andere versnelling kunt kiezen, levert dat een aardige besparing op.

  • ONTVANG EEN OFFERTE

1 van 3

EEN OFFERTE VOOR DE NIEUWE Fiat Panda logo

Velden met een asterisk (*) zijn noodzakelijk voor het verwerken van je aanvraag.

TOESTEMMING OVEREENKOMSTIG DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS EN DE TELECOMMUNICATIEWET

Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie.


Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van de partners van FCA Netherlands B.V.

Daarnaast,


Door op de button VERZENDEN te klikken, bevestig ik mijn aanvraag voor de Dienst als genoemd in punt a) van de Toelichting, en geef ik tevens mijn toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals hierboven aangegeven.

2 van 3

SELECTEER EEN DEALER

TERUG
 
 
3 van 3

BEDANKT Mario Rossi

Uw verzoek voor een offerte voor de 124 spider Bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO is in goede orde ontvangen.Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.