Hatchback Fiat Punto Pop

Nieuwe stijl, nieuwe interieurs: de Punto spreekt iedereen aan.

De Punto spreekt iedereen aan, met zijn interieurs die stijl combineren met comfort, met zijn karakteristieke, vooruitstrevende lijnen, met zijn elegante en sportieve stijl. De Punto spreekt iedereen aan omdat hij de Punto is.

 

design

       
      calotte-cromati  
Punto 2012

A new generation

De Punto heeft een nieuwe look, uniek en eigentijds stijlvol. De harmonieus vormgegeven voorbumper, in carrosseriekleur, geeft hem een vlotte en moderne uitstraling.

De luchtinlaten boven en onder de bumper vormen samen een trapeziumvormig geheel, terwijl de in de bumper geïntegreerde richtingaanwijzers de sportieve lijnen van de carrosserie benadrukken.

Hatchback Fiat Punto opbergvakken

NIEUWE DASHBOARDS

Hatchback Fiat Punto stuurwiel

LEDEREN STUURWIEL

hatchback Fiat Punto wijzerplaat

DASHBOARD

Sportieve elegantie

De achterbumper, ook in carrosseriekleur, heeft eveneens een nieuw design. Het mistachterlicht en achteruitrijlicht bevinden zich nog steeds in het onderste deel, maar ze hebben een wat langgerektere vorm gekregen en volgen de vormen van het bumperoppervlak.
Centraal op de achterklep prijkt het nieuwe Punto-logo.

berline Fiat Punto achterzijde
Fiat Punto beschikbare kleuren

KLEURENTHERAPIE

Glory White, Rock ‘n Roll Blue, Crossover Black, Exotica Red, Tech House Grey en Underground Grey. Schud de saaiheid af en kies een van de 6 sprankelende nieuwe kleuren van de Punto. In welke kleur wil jij je nieuwe Punto?

comfort

       

Ieder z’n eigen klimaat

Met de dual-zone automatische airconditioning kunnen jij en je medereizigers de temperatuur apart instellen.

DRESSCODE

Stoer of chique? Zwart met rood, zwart met grijs of gewoon helemaal zwart? Maak je keuze uit de nieuwe bekledingsstoffen voor de Punto: comfortabele stof met rode of grijze stiksels, zwarte stof of comfortabel zwart leer.

460/380 image

460/380 image

Fiat Punto handschoenenkastje

AFSLUITBAAR DASHBOARDKASTJE

Hatchback Fiat Punto elektrische ramen

STIJLVOLLE AFWERKING

Fiat punto sportieve hatchback

De Fiat Punto is een sportieve hatchback met een eigenzinnig karakter en Italiaans design. De Punto is ruim van binnen en modern van buiten. Standaard leverbaar met 5 deuren en voorzien van een sportieve en zuinige TwinAir Turbo 100.

Images are for illustrative purposes only: please refer to the car configurator to check actual combinations of colours, fabrics, etc