Rode Fiat Qubo

De geest van het kubisme

Zuivere geometrische vormen, een palet van frisse kleuren en het comfort van een gerieflijke sofa. Dat waren de belangrijkste inspiratiebronnen bij het ontwerpen van de Qubo.

 

design

       
     
 

Functioneel en praktisch dashboard

 
   
 •      
 

Schuifdeuren

 
   
 •      
 

Privacy glas

 
   
 •      
 

Aluminium dakrails

 
   
 •      
 

16"aluminium velgen

 
   
 •      
 
 

Design zonder etiketten

De Qubo is meer dan alleen vorm. De Qubo is vooral inhoud. Een auto met originele en speelse lijnen die de compactheid van een hatchback combineert met een laadruimte die je naar hartenlust kunt vullen met alles wat je maar kunt bedenken. En met een design dat in geen enkel hokje past, behalve dat van de Qubo.

comfort

       
Fiat Qubo interieur

Vrije ruimte op 4 wielen

Rocker, surfer of hondenoppas? De Qubo biedt plek aan alles en iedereen. Door het neerklappen of inklappen van de achterbank kun je nóg meer ruimte creëren. En als dat niet genoeg is, dan verwijder je gewoon de hele bank.

Fiat Qubo bagageruimte
Fiat Qubo kofferbak

Alle ruimte voor je passies

Tot 650 liter bagageruimte voor een picknick in het bos, 2500 liter voor een weekendje kamperen. De ruimte in de Qubo kun je net zo snel aanpassen als je plannen.

Sportieve Fiat Qubo
Fiat Qubo

De Fiat Qubo combineert veiligheid en functionaliteit. Het aantal toepassingen is oneindig en het maakt de Qubo de ideale auto voor een gezin. De Qubo is leverbaar met vier zuinige motoren met keuze uit diesel, benzine en aardgas.