GERINGE EMISSIES + LAAG BRANDSTOFVERBRUIK + VEELZIJDIGHEID = QUBO

Het vlotte en veelzijdige karakter van de Qubo is ook terug te vinden in zijn motorenaanbod: een 4-tal schone, zuinige en betrouwbare krachtbronnen op benzine, diesel of aardgas bieden je de mogelijkheid de oplossing te kiezen die voor jou het beste is. De Qubo Actual is leverbaar met 1.4-benzinemotor, 1.4-aardgasmotor (ook geschikt voor benzine) of 1.3 MultiJet 16v-dieselmotor van 55 kW (75 pk) in combinatie met geautomatiseerde Dualogic-versnellingsbak. De Qubo MyLife is behalve met de 1.4-benzinemotor ook leverbaar met de 1.3 MultiJet 16v-dieselmotor van 70 kW (95 pk). Vanzelfsprekend voldoen alle motoren aan de Euro 5-emissienormen.


De verbruikscijfers zijn gemeten volgens een Europese testmethode. De testmethode heeft niet tot doel het praktijkverbruik nauwkeurig weer te geven. Het praktijkverbruik kan daarmee afwijken. Het daadwerkelijk verbruik van uw auto hangt ook sterk af van uw rijgedrag. Wij adviseren gebruik te maken van Fiat Eco Drive, te downloaden op www.fiat.com/ecodrive en Het Nieuwe Rijden via www.hetnieuwerijden.nl voor handige tips om zuiniger te rijden.

Fiat Qubo Euro 6 motoren
Fiat Qubo

De Fiat Qubo combineert veiligheid en functionaliteit. Het aantal toepassingen is oneindig en het maakt de Qubo de ideale auto voor een gezin. De Qubo is leverbaar met vier zuinige motoren met keuze uit diesel, benzine en aardgas.