Fiat 124 Spider - Topless since 1966

Fiat 124 Spider - Topless since 1966

De legendarische Fiat 124 Spider is terug: vijftig jaar later, en opwindender dan ooit

Technologie

Fiat 124 Spider - Led-koplampen

Meer licht, beter zicht

Het Pack Visibility garandeert een optimaal zicht onder alle rijomstandigheden. Dit optiepakket bestaat uit led-koplampen met automatische hoogteverstelling en adaptieve bochtverlichting (AFLS), koplampsproeiers, regensensor en daglichtsensor.
Fiat 124 Spider - Infotainment

Technologie van de toekomst

Het infotainmentsysteem kun je behalve via het 7-inch touchscreen, ook met de toetsen op het stuurwiel of de druk- en draaiknop op de tunnelconsole bedienen. Het systeem beschikt over een ingebouwde DAB-tuner voor de ontvangst van digitale radio en biedt via Bluetooth®, Wi-Fi, twee USB-aansluitingen en een Aux-ingang de mogelijkheid om je eigen audioapparatuur of smartphone aan te sluiten.
Fiat 124 Spider - Bose® Sound System

Bose® Sound System

Het Bose® Sound System* verzekert je van een eersteklas audiobeleving. Het systeem heeft negen speakers waarvan er vier zijn ingebouwd in de hoofdsteunen, zodat je ook met de kap open van je favoriete muziek kunt genieten.

*Optie
Fiat 124 Spider - Easy Entry & Go

Easy Entry & Go
Instappen en wegrijden zonder sleutel

Aan komen lopen, direct instappen en wegrijden: wie een 124 Spider voor de deur heeft staan, wil geen tijd verliezen met het opdiepen van de sleutel uit z'n jaszak of tas.