Placeholder image

CONNECTIVITEIT

Het splinternieuwe Cinerama-infotainmentsysteem van de nieuwe binnenkort beschikbare Fiat 500 «la Prima», met zijn brede, heldere 10,25" display, zal altijd binnen handbereik zijn.
De ultrasnelle Bluetooth-koppeling zal alle smartphones in de auto verbinden binnen 5 seconden na het openen van de deur.
Ook zal de smartphone-achtige interface met volledig aanpasbare schermopmaak ervoor zorgen dat je infotainment gemakkelijk in gebruik en altijd beschikbaar is. De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal ook voorzien zijn van een draadloze mobiele oplader, zodat je altijd verbinding hebt.

CINERAMA INFOTAINMENT

DRAADLOZE APPLE CARPLAY

Verbind je iPhone met het Uconnect™ 10,25"-display en bedien de draadloze Apple CarPlay met Siri-stembediening of het aanraakscherm. Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken: je kan de navigatie gebruiken, bellen, berichten verzenden en ontvangen, maar ook luisteren naar Apple Music, audioboeken of podcasts, zonder daarbij de focus op de weg te verliezen.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn. CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

*CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. Om Apple CarPlay te kunnen gebruiken, dien je de iPhone te verbinden met de daarvoor voorziene USB poort in je auto. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Het gebruik van het Apple CarPlaylogo houdt in dat de gebruikersinterface aan de prestatievereisten van Apple voldoet. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van het voertuig of de conformiteit met de veiligheidsvereisten en wettelijke normen. Het gebruik van dit product met een iPhone kan invloed hebben op de draadloze prestaties. 

ANDROID AUTO™

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal ook Android Auto™ voorbereid zijn (in Nederland is Android Auto™ officieel niet beschikbaar) . Zodra je smartphone verbinding heeft met de auto, toont de gebruiksvriendelijke interface jouw apps op het Uconnect™ 10,25" display. Dit betekent dat je rechtstreeks vanaf je aanraakscherm muziek kunt beluisteren, contacten kunt beheren en via Google Maps plattegronden en de realtime verkeerssituatie kunt bekijken, zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Google, Google Play, Android Auto en Waze zijn handelsmerken van Google LLC.
Om gebruik te maken van Android auto op de display van je wagen, zal je een voertuig nodig hebben dat compatibel is met Android Auto, een Android smartphone met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app heeft.
Klik hier om voor alle toestellen die in aanmerking komen.

* Android Auto is een handelsmerk van Google Inc. en zal binnenkort beschikbaar zijn in Nederland. 

JOUW 500 IN JOUW SMARTPHONE

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal voorzien zijn van alle connectiviteitsfuncties, zowel in als buiten de auto, met inbegrip van een splinternieuwe mobiele applicatie. Met de “FIAT app" zal je de nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» altijd en overal kunnen beheren. Ontdek alle functies.

MY REMOTE

Met My Remote zal je rechtstreeks vanaf je smartphone de positie kunnen bepalen van de nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima». En dat is nog niet alles. Vanaf de FIAT app zal je ook de deuren kunnen vergrendelen en openen, evenals het laadniveau van de batterij controleren, inplannen wanneer de airconditioning aan gaat en het laden van de batterij plannen.

MY NAVIGATION

Naar je bestemming rijden was nog nooit zo eenvoudig. Met My Navigation kan je met een simpele aanraking de bestemming van je FIAT app delen met je auto. Het infotainment-display van je nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal je bestemming onmiddellijk weergeven met informatie over de actuele verkeerssituatie, weersvoorspellingen, snelheidscamera’s en oplaadpunten. Je kaarten zullen altijd 'over the air' worden bijgewerkt voor optimaal gemak.

My eCharge

Met my eCharge kunnen de toekomstige, nieuwe 500 "la Prima"-gebruikers een wereld van diensten betreden voor het beheer van het elektrisch laden. Met de FIAT-app kunt u eenvoudig openbare oplaadstations in de buurt vinden en heeft u toegang tot functies voor opladen, betalingen en het bijhouden van de oplaadgeschiedenis. Via @home heeft u snel toegang tot uw privé Wallbox en haalt u, dankzij het beheer op afstand, het maximale uit uw aangesloten Wallbox.

MY ASSISTANT

My Assistant zal jouw veiligheid bewaken, waar je ook gaat. De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal noodoproepen kunnen maken via een knop in het plafond* dat rechtstreeks contact maakt met een toegewezen assistent of de pechhulp via het aanraakscherm van de auto of via de FIAT app.


* De noodoproep zal niet beschikbaar zijn vanaf het aanraakscherm of via de FIAT app

MY CAR

Vraag je je af wat er onder de motorkap gebeurt? Geen probleem, met My Car beschik je over realtime informatie over de status van de auto. Voor informatie over de bandenspanning, de kilometerteller en het onderhoud hoef je alleen maar de FIAT app te raadplegen of rechtstreeks op het radiodisplay in de auto te kijken. De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal niets te verbergen hebben.

MY ALERT

Alles in de gaten met de nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima». Als je pech hebt en er problemen zijn met je auto, dan ontvang je meteen pushberichten op je FIAT app. In geval van diefstal zal je in contact gebracht worden met een operator en zal je auto worden gevolgd zodat de politie hem gemakkelijker kan vinden.*

*My Alert is een optionele service op de nieuwe 500 «la Prima»

MY WI-FI

My Wi-Fi biedt je een mobiele hotspot waaraan je tot acht verschillende apparaten kunt koppelen. Zo kunnen jij en je reisgenoten onderweg net zo makkelijk internetten, chatten en muziek streamen als thuis. En dankzij de Amazon Alexa-spraakassistent kun je alles veilig handsfree doen. Activeer snel je account en profiteer van de gratis proefperiode!