Placeholder image

ELEKTRISCHE KENMERKEN

GEMAAKT VOOR DE STAD

Het rijbereik* tot 320 km zal volstaan voor het dagelijkse stadsverkeer: naar het werk, de sportschool en weer naar huis. En bij uitsluitend stadsverkeer, zal het bereik maar liefst toenemen tot 400 km.

WLTP-BEREIK

tot

0 KM

STADSCYCLUS

tot

0 KM

SHERPA-STAND

SHERPA-STAND

Je zal kunnen kiezen uit de 'Sherpa stand: Je zult kunnen kiezen tussen de “Sherpa-stand”: een slimme instelling die de controle van de auto zal overnemen om energie te besparen en exact te berekenen hoe je op je bestemming zult komen bij optimaal behoud van de functies: bijvoorbeeld, mobiele lader, airconditioning, maximum snelheid of acceleratie.

SNELLADEN

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal een snellaadfucntie hebben met 85 kW, zodat je een hele dag zult kunnen rijden met een laadtijd van 5 minuten (voor 50 km bereik), terwijl de batterij in 35 minuten voor 80% opgeladen zal zijn. De Mode 3-kabel zal standaard worden meegeleverd, dus je zult bij elk openbaar oplaadstation kunnen laden.

SNELLADER 85 KW
50 KM IN 5 MINUTEN
80% IN 35 MINUTEN

ONE PEDAL DRIVING

ONE PEDAL DRIVING

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal een van de eerste zijn met één pedaal voor zowel accelereren als afremmen. Telkens wanneer je je voet van het pedaal neemt, zal de auto afremmen en de kinetische energie omzetten in elektrische stroom om de batterij op te laden.

EEN COMPLETE SET AAN LAADOPLOSSINGEN
VOOR EENVOUDIG THUIS LADEN
  • Een exclusieve easyWallbox met een Mode 3-kabel zal meegeleverd worden om thuis je eigen laadstation te maken. Voorzien van plug & play-technologie zonder ingewikkelde installatie (gewoon in het stopcontact steken) en een bluetooth-verbinding om de laadstatus van de batterij te controleren. De easyWallbox zal voorzien zijn van een gestabiliseerd energiesysteem om stroomonderbrekingen in huis te voorkomen en maakt het mogelijk om de nieuwe 500 op te laden tot 2,3 kW (Mode 2) Indien deze Wallbox professioneel wordt geïnstalleerd op een aparte groep, kan je de nieuwe 500 zelfs tot 7,4 kW opladen (Mode 3, indien de technische thuissituatie dit toelaat).
VOOR EENVOUDIG BUITENSHUIS LADEN
  • Geen zorgen als je niet thuis bent: je zult de meegeleverde Mode 3-kabel kunnen gebruiken om de nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» te laden bij publieke oplaadpunten.
MEER INFORMATIE

Afbeeldingen zijn uitsluitend ter indicatie. De introductie is gepland voor oktober 2020.

*WLTP-homologatie: gegeven elektrische bereikgegevens zijn temporair en zijn bepaald volgens de wltp-testprocedure. De voorlopige waarden kunnen afwijken van de officiële definitieve typegoedkeuringsgegevens. Het dagelijkse gebruik kan verschillen en is afhankelijk van verschillende factoren en voertuigconfiguratie, zoals bijvoorbeeld persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorconditionering en batterijconditie.