De Fiat 500 Mirror

De Fiat 500 voor de generatie van nu

Infotainment

Fiat 500 Multimedia Radio Technologie

Uconnect™ LIVE-systeem met 7-inch HD-scherm

Het UconnectTM LIVE-infotainmentsysteem van de nieuwe Fiat 500 Mirror biedt je de mogelijkheid via het 7-inch touchscreen in het dashboard te bellen, berichten te checken of een perfecte playlist voor onderweg te selecteren. Dat kan allemaal ook met spraakcommando's of de toetsen op het stuurwiel, zodat je je handen veilig aan het stuur kunt houden
Apple CarPlay

Apple CarPlay

Het Uconnect™

-infotainmentsysteem van de Fiat 500 Mirror ondersteunt Apple CarPlay, de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Via speciaal voor gebruik in de auto ontwikkelde apps geeft CarPlay je de mogelijkheid te bellen, berichten te beluisteren of versturen en je eigen muziek te selecteren vanaf het scherm in het dashboard. De belangrijkste functies van je telefoon kun je ook bedienen met Siri-spraakcommando's of de toetsen op het stuurwiel.

Klik hier voor een overzicht van de ondersteunde apparaten

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Mopar® Connect*

De moderne technologie van de nieuwe Fiat 500 Mirror maakt het leven makkelijker.

Zo kun je dankzij Mopar® Connect op je telefoon opzoeken waar je auto ook alweer geparkeerd staat, even zijn onderhoudsstatus checken of op afstand de portieren ontgrendelen of vergrendelen. Heel handig voor het geval je je auto uitleent zijn de meldingen die je naar je telefoon kunt laten sturen als de rijsnelheid een ingesteld maximum overschrijdt of als je auto een vooraf afgebakend gebied verlaat.

Daarnaast heb je via Uconnect™ LIVE toegang tot een reeks handige diensten, zoals pechhulp, het verzenden van een noodoproep bij een ongeval of weergave van de locatie van je auto in het geval van diefstal.