SERVICES

Hier vind je alle informatie over services en producten voor jouw Fiat. Van antwoord op je vragen over garantie en onderhoud tot het nummer dat je kunt bellen bij pech onderweg.

Zoek een garage

Zoek je een garage voor onderhoud of reparatie van je Fiat? Kijk dan hier voor een Fiat-servicewerkplaats bij jou in de buurt.
Zoek een garage

Originele onderdelen

Alleen Fiat-experts kennen jouw Fiat tot in het kleinste onderdeel en detail en weten wat hij nodig heeft. Vertrouw daarom op de originele onderdelen van Mopar® om ook op lange termijn verzekerd te zijn van de betrouwbaarheid, het comfort en de prestaties van je Fiat.
Ontdek de onderdelen

Originele accessoires

Met de originele accessoires van Mopar® kunt je jouw nieuwe Fiat gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren op het gebied van stijl, comfort en gebruiksgemak. Ontdek het grote aanbod aan exterieur- en interieuraccessoires om je Fiat nóg completer te maken.
Ontdek de accessoires

Garantie en onderhoud

Na aanschaf van een nieuwe Fiat profiteer je direct van Fiat's uitgebreide garantie- en onderhoudsservice om zorgeloos van je nieuwe auto te kunnen genieten.
Ontdek onze services

Assistentie en hulp bij pech onderweg

Fiat's klantenservice staat voor je klaar! Bel gratis* 00 800 342 800 00 voor informatie over producten en services en bij pech onderweg (24 uur per dag, 7 dagen per week).
Lees meer

Acties

Mopar® neemt alle zorg voor je Fiat uit handen. En biedt daarvoor ook nog eens regelmatig interessante kortingen op onderhoudsservices en originele onderdelen en accessoires.
Ontdek onze acties

Naar myFiat

Registreer je auto op www.myfiat.nl. Hier kun je online alles regelen wat met het onderhoud van je Fiat te maken heeft. Je vind hier ook persoonlijke aanbiedingen voor accessoires of onderhoudsservices.
Ga naar myFiat