Skip to content Skip to navigation

  PAKETTEN

  BLIND SPOT DETECTION

  DODE HOEK DETECTIE

  Het systeem detecteert objecten in de dode hoeken aan zowel de zijkant als de achterkant van de auto en waarschuwt u met een akoestisch signaal en een lampje op de zijspiegel.

  AUTO HIGH BEAM

  AUTO GROOT LICHT

  Maakt rijden 's nachts veiliger en zorgt voor een breed zicht door altijd met grootlicht te kunnen rijden en verblinding van tegenliggers of voorliggers te voorkomen.

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL

  ADAPTIEVE CRUISE CONTROL

  Het systeem gebruikt zijn radar aan de voorkant om de vooraf ingestelde veilige afstand tot de voorligger aan te houden en de snelheid van de cruise control aan te passen.

  FORWARD COLLISION WARNING

  BOTSINGWAARSCHUWING

  Dankzij de geavanceerde sensoren waarschuwt uw nieuwe 500X Dolcevita speciale editie u om u constant op de hoogte en veilig te houden in geval van mogelijke botsingen. Standaard leverbaar met hybride motor.

  PASSIVE ENTRY

  HANDSFREE TOEGANG + KEYLESS GO

  Dankzij het handsfree toegang- en startsysteem kan de bestuurder de autodeuren automatisch vergrendelen en ontgrendelen zonder de sleutel uit een tas of zak te halen.

  POWER FOLDING MIRRORS

  KRACHTIGE VOUWSPIEGELS

  Klap uw zijspiegels met een simpele druk op de knop in, perfect voor krappe parkeerplaatsen of bij het parkeren op straat.

  ELECTROCHROMIC REARVIEW MIRROR

  AUTOMATISCH DIMMENDE ACHTERUITKIJKSPIEGEL

  De elektrochromatische binnenspiegel wordt automatisch gedimd wanneer hij licht van achter de auto waarneemt, waardoor verblinding wordt verminderd die zichtproblemen kan veroorzaken tijdens het rijden 's nachts.

  PAKETTEN

  FULL ADAS
  X-TECH
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data