Skip to content Skip to navigation

ELEKTRISCHE MOBILITEITSAPPS

FIAT GOe LIVE

Ontdek alle voordelen van een elektrische wagen met de Fiat GOe LIVE app. Hij registreert het rijgedrag van elke wagen en vergelijkt het met dat van de nieuwe Fiat 500. Maak een inschatting van de kosten van elke trip en ontdek de totale besparingen die je kan maken met de nieuwe Fiat 500.

FIAT app

Via de Fiat-app heb je toegang tot allerlei handige connectiviteitsdiensten waarmee je altijd in verbinding staat met je nieuwe 500. En dankzij de integratie met KIRI, kan je ook eenvoudig nagaan hoeveel KIRI-coins je hebt gespaard tijdens het rijden met je nieuwe 500. Met één klik ga je naar de KIRI-portal en kan je kiezen uit duurzame producten.

eSolutions Opladen

De oplossing om zorgeloos en direct je electrische auto of plug-in hybrid thuis of onderweg op te laden.
• Oplaadvrijdheid: gebruik je mobiel voor het beheren van je Wallbox thuis en de oplaadpunten onderweg binnen ons netwerk.
• Oplaadgeschiedenis: krijg volledig inzicht in de details van je oplaadsessies en je betalingen
• Laadsessies: je kan zelf besluiten via je mobiel – zelfs op afstand – waar en wanneer je een oplaadsessie wilt starten of eindigen.

Ontdek free2move esolutions oplaad services

Fiat Link & Drive
Ontdek het gemak van het gebruik van de Fiat Link & Drive app, beschikbaar voor de nieuwe 500 en geniet een geheel nieuwe rijervaring met je smart devices. Je favoriete muziek, je routes en alle andere functies die je belangrijk vindt zo bij de hand.
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data