ELEKTRISCHE MOBILITEITSAPPS

FIAT GOe LIVE

Ontdek alle voordelen van een elektrische wagen met de Fiat GOe LIVE app. Hij registreert het rijgedrag van gelijk welke wagen en vergelijkt het met dat van de nieuwe Fiat 500. Je schat er ook de kost van elke verplaatsing mee in en ontdekt de totale besparing die je realiseert met de nieuwe Fiat 500.

FIAT app

Via de Fiat-app heb je toegang tot allerlei handige connectiviteitsdiensten waarmee je altijd in verbinding staat met je nieuwe 500. Zo kun je met My easy Charge en My easyWallbox het opladen op afstand regelen en afrekenen. Ook kun je hier eenvoudig nagaan hoeveel KIRI-coins je hebt gespaard, waarna je met één klik naar de KIRI-portal kunt gaan om te kijken aan welke duurzame aankopen je die kunt uitgeven.

My easy Charge

Met deze service kan je alle publieke laadpunten vinden en gebruiken. Je krijgt toegang via een app of een kaart, die je kan aanvragen bij je registratie.

My easyWallbox

Een controle-app voor de easyWallbox waarmee je via Bluetooth een herlaadbeurt opstart of uitstelt, je herlaadhistoriek raadpleegt en je wallbox configureert.

My Dream Garage

Voor klanten die een nieuwe Fiat 500 aankopen, is dit een unieke en bijzonder innovatieve mobiliteitsoplossing die je nieuwe Fiat 500 helemaal ‘af’ maakt. Zodra je intekent op deze dienst krijg je toegang tot alle merken van FCA en kan je kiezen uit 13 verschillende modellen. In zo’n ruim aanbod vindt iedereen vast een geschikte wagen voor elke gelegenheid.

Ontdek meer