Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Sluit aan op jouw idee van Infotainment: dankzij de UConnect 7-inch radio met DAB, Apple CarPlay-compatibiliteit en Android Auto™-integratie. 

  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY

  Dankzij ondersteuning voor Apple CarPlay kun je gemakkelijk je iPhone koppelen aan het Uconnect™ 7-inch HD display en navigeren, berichten sturen en ontvangen, en luisteren naar Apple Music, audioboeken of podcasts terwijl je aandacht op de weg blijft. Je kunt CarPlay bedienen met Siri-stembediening of met het touchscreen.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.a

  Klik hiervoor een overzicht van ondersteunde apparaten.

  ANDROID AUTO™

  De 500 Club is uitgerust met Auto™-integratie. Koppel je smartphone en bedien apps, muziek, contacten en meer, allemaal op een veilige manier. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface zie je jouw apps terug op het Uconnect™ 7-inch HD display, netjes geordend in overzichtelijke pagina's. Luister naar Apple Music met Android Auto™ en stream meer dan 50 miljoen nummers zonder reclame: een oneindige afspeellijst.

  Google, Google Play en Android Auto zijn geregistreerde handelsmerken van Google LLC.

  Klik hier voor een overzicht van ondersteunde apparaten

  MOPAR® CONNECT

  Dankzij de allernieuwste technologie van Mopar® Connect heb je jouw auto altijd binnen handbereik, waar je ook bent. Vergrendel en ontgrendel de deuren, zie waar je geparkeerd staat en ontvang meldingen over alle reisbewegingen en de huidige snelheid. Met pushberichten voorkom je dat je iets belangrijks in je auto laat liggen. Beschikbaar als optie.

  6 SPEAKERS

  Waar kun je heerlijk naar muziek luisteren? In je Fiat 500 Club: ervaar de 6 speakers met een totaal vermogen van 440 W. Dat kan harder!
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data