De nieuwe Fiat 500 Anniversario

Fiat 500 Anniversario

Meer ontdekken?

De energie van de jaren 60 ontmoet de technologie van nu.

Technologie

Fiat 500 Anniversario Uconnect multimedia

Zestig jaar technologie

In zestig jaar tijd is er heel wat veranderd. Zeker op het gebied van technologie. De Fiat 500 Anniversario is wat dat betreft helemaal bij de tijd. En wil je helemaal voorop lopen, dan kies je voor het Pack Tech, met instelbaar 7-inch infodisplay in het instrumentenpaneel en navigatie. Het systeem ondersteunt Apple CarPlay zodat je eenvoudig je smartphone kunt koppelen om toegang te krijgen tot allerlei handige apps die zijn afgestemd op veilig gebruik in de auto.

Het optionele geïntegreerde TomTom 3D-navigatiesysteem biedt je de mogelijkheid te zoeken naar onder andere nuttige plaatsen, parkeergarages en tankstation en informeert je via LIVE-services over het weer, files en snelheidscontroles.
Fiat 500 Anniversario Apple CarPlay

Apple CarPlay

Het Uconnect™ LIVE-systeem van de Fiat 500 Anniversario ondersteunt Apple CarPlay.
Apple CarPlay is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Via speciaal voor gebruik in de auto ontwikkelde apps geeft CarPlay je de mogelijkheid te bellen, berichten te beluisteren of versturen en je eigen muziek te selecteren vanaf het scherm in het dashboard. De belangrijkste functies van je telefoon kun je ook bedienen met Siri-spraakcommando's of de toetsen op het stuurwiel.

Klik hier voor een overzicht van de ondersteunde apparaten.

Apple CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.