De Fiat 500 Mirror

De toekomst binnen handbereik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Android Auto kent momenteel geen officiële ondersteuning in Nederland.

De nieuwe Fiat 500 Mirror sluit je aan op de toekomst. Ben jij er klaar voor?

Technologie

Fiat 500 Multimedia Radio Technologie

Multimedia

Met een paar simpele aanrakingen op het 7-inch HD kleurenscherm van het Uconnect™ LIVE-systeem van de 500 Mirror kun je bellen, berichten checken, de snelste route naar je bestemming vinden, je favoriete songs en playlists selecteren en nog veel meer.
Het systeem ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto™.
Apple CarPlay

Apple CarPlay

Het Uconnect™ LIVE-systeem van de nieuwe 500 Mirror ondersteunt Apple CarPlay, de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Via speciaal voor veilig gebruik in de auto ontwikkelde apps kun je bellen, berichten checken, playlists selecteren of de snelste route naar je bestemming bepalen vanaf het scherm in het dashboard. Alle belangrijke functies kun je ook bedienen met Siri-spraakcommando's of de toetsen op het stuurwiel.

Klik hier voor een overzicht van alle telefoons die Apple CarPlay ondersteunen.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Fiat 500 Infotainment Technologie

Android Auto™

Android Auto™ biedt je een slimme manier om de belangrijkste apps op je smartphone te gebruiken via het Uconnect™ LIVE-systeem van de nieuwe 500 Mirror. Zo kun je onderweg je smartphone gebruiken zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.

Op het Uconnect-touchscreen worden de beschikbare apps weergegeven op overzichtelijke schermen waar je eenvoudig doorheen kunt scrollen, net als op je telefoon. En met behulp van spraakcommando's kun je bellen en berichten checken terwijl je je handen aan het stuur houdt. Een apart navigatiesysteem heb je niet meer nodig, want Google Maps laat je precies zien waar je bent en waar de files staan.

Klik hier voor een overzicht van alle telefoons die Android Auto™ ondersteunen.

Android, Android Auto™, Google Play en andere merken zijn
handelsmerken van Google Inc.
Android Auto kent momenteel
geen officiële ondersteuning in Nederland

ACTIES