EXTERIEURDESIGN

Speels en chique, stijlvol en milieuvriendelijk: de exclusieve Hybrid-badge laat zien dat de 500 Dolcevita Hybrid zijn hart op de 'groene' plaats heeft.INTERIEUR

De zomer is het aangewezen seizoen om te ontspannen en tot rust te komen. En het interieur van de 500 Dolcevita Hybrid is daar helemaal op ingericht.

Infotainment

Apple CarPlayFiat 500

Apple CarPlay

Apple CarPlay is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Na het koppelen van je telefoon aan het UconnectTM-systeem, kun je via Siri of het 7-inch HD-kleurenscherm in het dashboard eenvoudig een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten. https://www.apple.com/ios/carplay/

Apple CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

*CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. Om Apple CarPlay te kunnen gebruiken, dien je de iPhone te verbinden met de daarvoor voorziene USB poort in je auto. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Het gebruik van het Apple CarPlaylogo houdt in dat de gebruikersinterface aan de prestatievereisten van Apple voldoet. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van het voertuig of de conformiteit met de veiligheidsvereisten en wettelijke normen. Het gebruik van dit product met een iPhone kan invloed hebben op de draadloze prestaties.
Android Auto™  Fiat 500C

Android AutoTM

Dankzij de ondersteuning van Android Auto™ koppel je in een handomdraai je smartphone aan het Uconnect™-systeem van de 500 Dolcevita.
Via de gebruiksvriendelijke interface heb je daarna eenvoudig toegang tot speciaal voor veilig gebruik in de auto aangepaste apps voor onder andere navigeren, bellen en muziek.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

Link naar: https://www.android.com/intl/en_en/auto/

Android, Android Auto™, Google Play en andere merken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.

* Android Auto is een handelsmerk van Google Inc. en zal binnenkort beschikbaar zijn in Nederland.
Fiat 500C tecnologia radio multimedia

Mopar® Connect

Mopar® Connect biedt je de mogelijkheid van alles voor je 500 Dolcevita Hybrid rechtstreeks vanaf je smartphone te regelen. Via de Uconnect LIVE-app kun je bijvoorbeeld opzoeken waar hij geparkeerd staat en op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen. Ook handig is de herinneringsfunctie: zo hoef je nooit meer iets in je auto te vergeten.

Hybride-aandrijving

Ontdek een nieuwe manier van autorijden: met zijn nieuwe hybride-aandrijving opent de nieuwe 500 Dolcevita Hybrid de weg naar een wereld van voordelen.
Apple CarPlayFiat 500

Zijn nieuwe hybridetechnologie maakt rijden met de Fiat 500 Dolcevita groener en goedkoper: zijn brandstofverbruik en CO2-emissie liggen tot 20% lager dan bij de benzineversie. Dat verzekert je ook van een vrijje toegang tot milieuzones die in steeds meer Europese steden worden ingesteld.

Android Auto™  Fiat 500C

Dankzij de E-Assist-functie krijgt de benzinemotor bij het optrekken en accelereren ondersteuning van de elektromotor. Daarnaast zorgen de functies E-Coasting en E-Breaking voor bijladen van de accu's tijdens het vaart minderen of afremmen. Zodra de snelheid daarbij lager wordt dan 30 km/h, schakelt de geavanceerde Start&Stop-functie de motor uit om brandstof te besparen*.

 

Samenvatting testverslag Li-ion-accu FIAT 500 GSE N3 BSG (UNECE 38.3)

Fiat 500C tecnologia radio multimedia

Het nieuwe infodisplay in het instrumentenpaneel houdt je precies op de hoogte over de werking van het hybridesysteem. Het Energy Flows display toont je wanneer de accu wordt bijgeladen of juist energie levert, zodat je zo efficiënt mogelijk kunt rijden. Daarnaast kun je eenvoudig controleren hoeveel kilometer je met de huidige acculading volledig elektrisch kunt rijden.

CASA 500


Maak een reis door het virtuele museum Casa 500 en ontdek de rijke historie van de Fiat 500: vanaf de introductie van de allereerste Fiat 500 in 1957 tot de komst van de nieuwe Fiat 500 'la Prima'.

Bezoek Casa 500