DESIGN & EXTERIEUR

Speels en chique tegelijk: met de 500 Dolcevita haal je meer zon in je leven dan de Nederlandse zomer meestal te bieden heeft.INTERIEUR

De zomer is het aangewezen seizoen om te ontspannen en tot rust te komen. En het interieur van de 500 Dolcevita is daar helemaal op ingericht.

Infotainment

Apple CarPlayFiat 500

Apple CarPlay

Apple CarPlay is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Na het koppelen van je telefoon aan het UconnectTM-systeem, kun je via Siri of het 7-inch HD-kleurenscherm in het dashboard eenvoudig een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten. https://www.apple.com/ios/carplay/

Apple CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.
Android Auto™  Fiat 500C

Android AutoTM

Dankzij de ondersteuning van Android AutoTM koppel je in een handomdraai je smartphone aan het UconnectTM-systeem van de 500 Dolcevita.
Via de gebruiksvriendelijke interface heb je daarna eenvoudig toegang tot speciaal voor veilig gebruik in de auto aangepaste apps voor onder andere navigeren, bellen en muziek.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

Link naar: https://www.android.com/intl/en_en/auto/

Android, Android AutoTM, Google Play en andere merken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.
Fiat 500C tecnologia radio multimedia

Mopar® Connect

Mopar® Connect biedt je de mogelijkheid van alles voor je 500 Dolcevita rechtstreeks vanaf je smartphone te regelen. Via de Uconnect LIVE-app kun je bijvoorbeeld opzoeken waar hij geparkeerd staat en op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen. Ook handig is de herinneringsfunctie: zo hoef je nooit meer iets in je auto te vergeten.