De nieuwe Fiat 500L City Cross

Ontdek de stad van een andere kant.

Infotainment

Fiat 500L City Cross Uconnect

Navigatie

De innovatieve IQ Routes®-functie van het TomTom®-navigatiesysteem berekent vliegensvlug de snelste route naar je bestemming op basis van historische gegevens over de verkeersdoorstroming. Probeer het systeem eens uit voor je vaste bestemmingen en ontdek dat nieuwe routes soms een stuk sneller zijn!
Fiat 500L City Cross infodisplay

Infodisplay

Het kleurendisplay in het instrumentenpaneel biedt je in één oogopslag een overzicht van de belangrijkste rijgegevens. Zo kun je bijvoorbeeld nauwkeurig je kruissnelheid in de gaten houden, wat handig is bij trajectcontroles.

Fiat 500L Apple CarPlay

Apple CarPlay

Het Uconnect™ LIVE-systeem van de 500L City Cross ondersteunt Apple CarPlay, de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Via speciaal voor gebruik in de auto ontwikkelde apps geeft CarPlay je de mogelijkheid te bellen, berichten te beluisteren of versturen en je eigen muziek te selecteren vanaf het scherm in het dashboard. De belangrijkste functies van je telefoon kun je ook bedienen met Siri-spraakcommando's of de toetsen op het stuurwiel.

Klik hier voor een overzicht van de ondersteunde apparaten.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.
Fiat 500L City Cross Android Auto

Android Auto™

Android Auto™ biedt je een slimme en veilige manier om de belangrijkste apps op je smartphone te gebruiken via het Uconnect™-systeem van de 500L City Cross. Via spraakbediening kun je bellen en berichten beluisteren of versturen zonder je handen van het stuur te hoeven nemen. En op het touchscreen in het dashboard kun je net als op je telefoon vlot door de pagina's met beschikbare apps scrollen om de app te zoeken die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld Google Maps, om de snelste route naar je bestemming te vinden of actuele verkeersinformatie op te vragen.

Klik hier voor een overzicht van de ondersteunde apparaten.

Android, Android Auto™, Google Play en andere merken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.