De nieuwe Fiat
500L Mirror

Stijl en hightech in een auto voor het hele gezin

Ook de ruimste auto van de Fiat 500-familie is er nu in een hightech Mirror-uitvoering.

Infotainment

Fiat 500L Mirror Uconnect

Navigatie

Moderne communicatietechnologie is nauwelijks nog weg te denken uit het leven. En dat geldt eigenlijk ook voor navigatietechnologie in de auto. Daarom is de 500L Mirror standaard uitgerust met een Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen, spraakbediening en bedieningstoetsen op het stuurwiel.
De LIVE-services van het geïntegreerde TomTom-navigatiesysteem bieden daarbij actuele informatie over het weer, files en snelheidscontroles. Plus een functie voor het zoeken naar nuttige plaatsen in de buurt: vertel wat je zoekt en navigeer er rechtstreeks naartoe.

Mopar® Map Care

Mopar® Map Care

Mopar® Map Care is een dienst waarmee je in de eerste drie jaar  na aanschaf van de auto gratis de kaarten van je navigatiesysteem kunt updaten.

Elke drie maanden zijn er nieuwe updates beschikbaar. Deze kun je zelf downloaden en installeren via maps.mopar.eu, maar je kunt ook een bezoek brengen aan je dealer.

Fiat 500L Mirror TFT

Infodisplay

Het 3,5-inch infodisplay in het instrumentenpaneel biedt je een digitale weergave van allerlei nuttige rij-informatie, zoals het motortoerental, de rijsnelheid en de buitentemperatuur. Heel handig is ook de schakelindicator, die aangeeft wanneer je het beste naar een andere versnelling kunt overschakelen. Welke informatie precies wordt weergegeven, kun je deels zelf instellen.

Fiat 500L Apple CarPlay

Apple CarPlay

Het Uconnect™ LIVE-systeem van de 500L Mirror is standaard voorzien van Apple CarPlay, de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Via speciaal voor gebruik in de auto ontwikkelde apps geeft CarPlay je de mogelijkheid te bellen, berichten te beluisteren of versturen en je eigen muziek te selecteren vanaf het scherm in het dashboard. De belangrijkste functies van je telefoon kun je ook bedienen met Siri-spraakcommando's of de toetsen op het stuurwiel.

Klik hier voor een overzicht van de ondersteunde apparaten.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Fiat 500L Mirror Android Auto™

Android Auto™

Android Auto™ biedt je  de  mogelijkheid het Uconnect™ LIVE-systeem van de 500L Mirror aan je smartphone te koppelen. Zo krijg je eenvoudig toegang tot de bestanden en apps op je telefoon, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Via spraakbediening kun je bellen en berichten beluisteren of versturen zonder je handen van het stuur te hoeven nemen. Op het touchscreen in het dashboard kun je net als op je telefoon vlot door de pagina's met beschikbare apps scrollen om de app te zoeken die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld Google Maps, om de snelste route naar je bestemming te vinden of actuele verkeersinformatie op te vragen.

Klik hier voor een overzicht van de ondersteunde apparaten.