500L Living: maakt volwassen worden nog leuker!

500L Living: maakt volwassen worden nog leuker!

Ontdek al zijn details

Een avontuurlijke gezinsauto met het karakter van de 500 en het comfort van de 500L.
Voor grote of kleine outdoor-expedities.

Technologie

Fiat 500L Trekking - Infotainment

Reizen per touchscreen

De 500L Trekking is veelzijdig in elk opzicht: alle audio- en communicatiefuncties kun je eenvoudig bedienen via het Uconnect™-touchscreen in het dashboard of de bedieningstoetsen op het stuurwiel. Als je wilt, kun je zelfs even je berichten op Facebook of Twitter checken!

Fiat 500L Trekking - Uconnect™

Maestro, musica!

Lange ritten zijn vaak een stuk leuker met je eigen muziek uit de speakers. Daarom heeft het Uconnect™-systeem van de 500L Trekking niet alleen een analoge radio, maar ook een DAB-tuner voor de ontvangst van digitale radio. En wil je de muziekvoorziening helemaal in eigen hand houden, dan kun je via Bluetooth® of de Aux- en USB-ingang je smartphone of iPod aansluiten en op het Uconnect™-scherm je favoriete playlist selecteren.

500L Living - BeatsAudio™

Party-time!

Onweerstaanbare beats, een messcherpe geluidsweergave: het BeatsAudio™ HiFi-systeem met achtkanaals Digital Sound Processor, 520W-versterker, zes speakers en een subwoofer achterin tovert je 500L Trekking om in een drive-in disco. Probeer dan maar eens je voet rustig op het gaspedaal te houden!
Fiat 500L Living - Navigatie

Navigeer met Uconnect™

Het Uconnect™ Navigatie-systeem biedt naast alle functies van het Uconnect™ Radio-systeem een geïntegreerd TomTom-navigatiesysteem. Op het 5-inch scherm in het dashboard zie je precies waar je bent en waar je naartoe moet. Zo hoef je nooit meer de weg kwijt te raken!
Fiat 500L Trekking - Uconnect™ LIVE

Digitale snelweg

Uconnect™ LIVE geeft je toegang tot de meer dan 100.000 webradiostations van TuneIn en de miljoenen songs op Deezer. Ook kun je het laatste wereldnieuws volgen op Reuters en je updates op Facebook en Twitter checken. En als je een Uconnect™-systeem met geïntegreerd TomTom-navigatiesysteem hebt, kun je via TomTom LIVE-services actuele informatie opvragen over het weer, files, snelheidscontroles en lokale bestemmingen.
Fiat 500L Trekking - eco:Drive™

Rij groen

Schoon en zuinig rijden? Wie wil dat nou niet! De 500 biedt je daarvoor een handig hulpmiddel: eco:Drive™. Deze app van het Uconnect™-systeem analyseert je rijstijl en beoordeelt die met een score, de eco:Index. Aan de hand van praktische tips op het scherm kun je werken aan de verbetering daarvan om zo brandstof te besparen en de CO2-emissie te verminderen.

Acties

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in