Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Connecteer met jouw idee van Infotainment: de Fiat 500X Connect biedt de perfecte connectiviteit voor elke reis dankzij zijn UconnectTM 7’’ radio met Navigatie, DAB, Apple CarPlay compatibiliteit en Android Auto™ integratie.

  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY

  Dankzij de Apple CarPlay ondersteuning kan je makkelijk je iPhone verbinden met het Uconnect™ 7” HD-scherm voor routebeschrijvingen en telefoontjes, om berichten te sturen en te ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts te luisteren terwijl je gefocust blijft op de weg. Je kan CarPlay bedienen met Siri-stembediening of het touchscreen.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde merknamen van Apple inc

  Klik hier voor de compatibele toestellen

  ANDROID AUTO™

  De Fiat 500X Connect is uitgerust met Android Auto™ integratie. Connecteer je smartphone en beheer je kaarten, muziek, contacten en meer zonder je veiligheid in het gedrang te brengen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface, verschijnen je apps op het Uconnect™ 7” HD-scherm in makkelijk leesbare pagina’s.

  Google, Google Play en Android Auto zijn merken van Google LLC.

  Klik hier voor de compatibele toestellen

  BEATS

  Vier je passie voor muziek met het optionele Beats Audio Hi Fi systeem, met een 8-kanaals DSP-versterker, 6 luidsprekers en een subwoofer, goed voor een geluidsorkaan van 440 W.
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data