Skip to content Skip to navigation
  500x

  500X DOLCEVITA

  (RED)

  ANDER MODEL

  Kies een kleur:

  Kies een kleur:

  360-icon

  GEÏNSPIREERD DOOR DE MENSELIJKE FAMILIE

  (RED) en Fiat: een uniek partnerschap dat pandemieën bestrijdt bij elke aankoop van een (500)RED Family-auto, waardoor de meest ethische en relevante serie wordt gecreëerd. (RED) is een organisatie die strijdt tegen wereldwijde gezondheidsproblemen zoals aids en COVID: elke keer dat u een (RED), behandelings-, counseling-, testen-, onderwijs- en zorg aan de gemeenschappen die het het hardst nodig hebben. Daarom hebben we ons met trots aangesloten bij deze organisatie en hebben we de Fiat (RED)-familie gecreëerd: om u er deel van uit te laten maken.*

  *Fiat, Jeep en RAM hebben tussen 2021-2023 minimaal $ 4 miljoen toegezegd aan het Wereldfonds om gezondheids noodgevallen zoals COVID en AIDS te helpen bestrijden met (RED).
  Elk (FIAT)RED-voertuig maakt deel uit van deze toezegging.
  (RED)EFINE YOUR FUTURE AND SAVE LIVES

  OPTIMAAL BESCHERMD TEGEN INFECTIEZIEKTEN

  Dankzij een speciaal interieurfilter en antimicrobiële behandeling van contactoppervlakken biedt het interieur van de nieuwe (500X Dolcevita)RED een optimale bescherming tegen infectieziekten.

  Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Op sommige afbeeldingen kunnen modelversies, uitvoeringen, opties en/of accessoires zijn weergegeven die alleen op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar zijn. Sommige lakkleuren kunnen om productietechnische en/of commerciële redenen tijdelijk niet beschikbaar zijn of alleen verkrijgbaar zijn voor voertuigen op voorraad.
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data