Skip to content Skip to navigation

  KRACHT ALS X-FACTOR

  Je vernieuwde krachtbron. De gloednieuwe hybrideversie, die een 1,5l-turbobenzinemotor combineert met een 48V-elektromotor.

  HYBRIDE

  De meest recente stap in de elektrische revolutie van Fiat. De 1,5 liter T4 GSE-benzinemotor, goed voor 130 pk, wordt ondersteund door een elektromotor van 48 V/15 kW en door een 12V-BSG-systeem (riemaangedreven startmotor en dynamo), wat resulteert in een rijbeleving die stiller, krachtiger en milieuvriendelijk is. Voeg daar de compleet nieuwe 7-trapsautomaat met dubbele koppeling aan toe en je geniet van ongekende rijprestaties met een CO2-uitstoot en een brandstofverbruik die tot 10% lager liggen. De batterij opladen is niet aan de orde en toch geniet je van heel wat unieke eigenschappen van een full hybrid. Bovendien kun je toegang krijgen tot verkeersluwe zones* en van fiscale vrijstellingen profiteren, dit alles in combinatie met puur en verantwoord rijplezier.

  *Afhankelijk van het mobiliteitsbeleid van de stad in kwestie.

  PRESTATIES

  FUN, DYNAMISCH & EFFICIËNT
  Zet je schrap om de verbeterde prestaties van alle 500X-motorversies te beleven. 

  HYBRID

  1.5 GSE 96kW

  HYBRID

  1.5 GSE 96kW

  130 pk

  Max vermogen

  240 Nm

  Max koppel

  194 km/u

  Max snelheid

  (0-100 km/u) 9,4 seconden

  Acceleratie

  5.6-6.4 l/100 km

  Verbruik gecombineerde cyclus

  128-145 g/km  

  WLTP CO₂ gecomb.- min/max

  WELKOMSTPAKKET

  Als dank voor je steun aan (RED) ontvang je bij aflevering van je nieuwe (500X Dolcevita)RED een speciaal welkomstpakket met:

  •Een exclusieve sleutelcover
  •Een rode desinfectiedispenser*

  *Op alcohol gebaseerde oplossingen kunnen niet in deze dispenser worden bewaard, wanneer deze in de auto wordt gebruikt. Het gebruik van oplossingen op alcoholbasis die in deze dispenser worden bewaard, gebeurt in ieder geval onder uw volledige verantwoordelijkheid.

  500 IRIDE ESCOOTER POWE(RED) BY MOPAR®

  Als accessoire voor je nieuwe Fiat (500X Dolcevita)RED is een speciaal ontworpen elektrische step verkrijgbaar die een perfecte oplossing biedt voor emissievrije stedelijke mobiliteit: de 500 Iride.

  •Licht, compact en eenvoudig in gebruik
  •Bereik tot 30 kilometer, oplaadtijd 4,5 uur
  •Rijsnelheid van maximaal 25 km/h*
  •Stabiel en comfortabel rijgedrag dankzij 10-inch luchtbanden, schokdemper, brede voetplaat en verstelbare stuurstang
  •Rijmoduskeuze en andere instellingen via smartphone-app (iOS en Android)

  * In Nederland is het gebruik van elektrische steps op de openbare weg niet toegestaan. Ook in andere landen kunnen wettelijke beperkingen gelden: controleer altijd de nationale regelgeving en houd je aan de plaatselijk geldende verkeersregels.

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data