Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Muziek, bellen, navigatie: je regelt het allemaal via het 7-inch scherm van het Uconnect™-infotainmentsysteem. De ingebouwde DAB-tuner staat garant voor storings- en ruisvrije digitale radio-ontvangst, terwijl de ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto™ volledige integratie met je smartphone mogelijk maakt. Na het inschakelen van het contact start het scherm op met een animatie in stijl.

  INFOTAINMENT

  ANDROID AUTO™

  Dankzij de ondersteuning van Android Auto™* koppel je in een handomdraai je smartphone aan het Uconnect™-systeem van je 500X Hey Google. Via het touchscreen in het dashboard heb je daarna veilig toegang tot aangepaste apps voor onder andere navigeren, bellen en muziek.

  *Google, Google Play en Android Auto™ zijn handelsmerken van Google LLC.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  APPLE CARPLAY

  Apple CarPlay is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Na het koppelen van je telefoon aan het Uconnect™-systeem, kun je via Siri-spraakopdrachten een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer. Je kunt je telefoon ook bedienen via het HD-touchscreen in het dashboard.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data