500X Cross: de Fiat 500 als stoere compacte SUV

500X Cross: de Fiat 500 als stoere compacte SUV

Fiats moderne, compacte SUV met stoere offroad-details.
Plus een rijke uitrusting en de technologie om buiten de gebaande paden te treden.

500X S-Design: Stoer, Sportief en Stijlvol

Onmiskenbare stijl, onweerstaanbare charme en adembenemende schoonheid: de 500X S-Design combineert de stijl van S-Design met het stoere karakter van de 500X.
Ontdek meer

Technologie

Fiat 500X Cross - Infotainment

Infotainment

Het Uconnect-infotainmentsysteem brengt alle audio- en communicatiefuncties aan boord van de 500X Cross samen in één gebruiksvriendelijk systeem. Met kleurentouchscreen van 5 of 6,5 inch, bedieningstoetsen op het stuurwiel, spraakbediening, Bluetooth®, Aux, USB, DAB+ digitale radio en Uconnect LIVE-apps.

Fiat 500X Cross - Uconnect™

Uconnect™

Voor de 500X Cross zijn drie verschillende Uconnect-systemen met onder andere DAB+ digitale radio en USB- en Aux-aansluiting verkrijgbaar: een versie met 5-inch scherm met of zonder navigatie, en een systeem met 6,5-inch scherm en navigatie.

Fiat 500X Cross - Uconnect™ LIVE

Uconnect™ LIVE

Na koppeling van je smartphone aan het Uconnect-systeem, heb je via Uconnect LIVE toegang tot allerlei handige apps die de weg openen naar een volkomen nieuwe manier van autorijden. Zo biedt TomTom LIVE actuele informatie over het weer, files en snelheidscontroles. TuneIn en Deezer geven je toegang tot meer dan 100.000 webradiostations en een muziekbibliotheek van meer dan 35 miljoen titels, en het laatste wereldnieuws kun je onderweg volgen via Reuters.

Fiat 500X Cross - BeatsAudio™ Hi-Fi-systeem

BeatsAudio™ Hi-Fi-systeem

Voor ware audioliefhebbers is de 500X Cross ook verkrijgbaar met een Beats Audio premium hifi-systeem. Met negen luidsprekers en een versterker van ruim 500 watt staat dit systeem garant voor een opwindend krachtig, maar tegelijkertijd ook kristalhelder geluid.

Fiat 500X Cross - Easy Entry & Go

Easy Entry & Go

Instappen en wegrijden: dankzij het Easy Entry & Go-systeem hoeft je daarvoor de sleutel niet eens uit je zak of tas te halen.

Fiat 500X Cross - Bi-xenon-koplampen

Bi-xenon-koplampen

De lichtbundel van de bi-xenon-koplampen wordt automatisch aangepast aan de intensiteit van het omgevingslicht en het verkeer. In combinatie met het heldere xenonlicht zorgt dat voor optimaal zicht onder alle rijomstandigheden.

Acties