INFOTAINMENT

  De 500X 'Yacht Club Capri' biedt je alle connectiviteit die je nodig hebt: standaard is hij uitgerust met een Uconnect™-systeem met 7-inch HD-touchscreen, navigatie, DAB digitale radio en ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto™.

  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY

  Apple CarPlay is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Na het koppelen van je telefoon aan het Uconnect™-systeem, kun je via Siri-spraakopdrachten een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer. Je kunt je telefoon ook bedienen via het HD-touchscreen in het dashboard.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  ANDROID AUTO™

  Dankzij de ondersteuning van Android Auto™ koppel je in een handomdraai je smartphone aan het Uconnect™-scherm in het dashboard. Daarna kun je op een veilige manier je apps voor bijvoorbeeld navigeren, bellen en muziek in de auto gebruiken.

  Google, Google Play en Android Auto™ zijn handelsmerken van Google LLC.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  BEATS

  Speciaal voor muziekliefhebbers die alleen met het allerbeste genoegen nemen, is optioneel een BeatsAudio™ hifi-systeem verkrijgbaar met achtkanaals Digital Sound Processor, 440W-versterker, zes speakers en een subwoofer.