De nieuwe Fiat 500X Mirror

Altijd en overal connected

Maak verbinding met de 500X Mirror en ontdek een compleet nieuwe rijervaring!

Technologie

Fiat 500X City Look tecnologia infotainment

Infotainment van de nieuwste generatie

De nieuwe 500X Mirror is standaard uitgerust met een Uconnect™-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie met Apple CarPlay. Met de toetsen of het stuurwiel of een paar simpele aanrakingen op het 7-inch HD-kleurenscherm in het dashboard kun je bellen, berichten checken, een bestemming in het navigatiesysteem invoeren, je favoriete songs en playlists selecteren en nog veel meer.

iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.
Fiat 500X S-Design Uconnect system

Apple CarPlay

Het Uconnect™ LIVE-systeem van de 500X Mirror is standaard voorzien van Apple CarPlay,
de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Via speciaal voor gebruik in de auto ontwikkelde apps geeft CarPlay je de mogelijkheid te bellen, berichten te beluisteren of versturen en je eigen muziek te selecteren vanaf het scherm in het dashboard. De belangrijkste functies van je telefoon kun je ook bedienen met Siri-spraakcommando’s of de toetsen op het stuurwiel.Klik hier voor een overzicht van de ondersteunde apparaten.


CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.   

Fiat 500X S-Design Hi-Fi Beats audio

Mopar® Map Care

Mopar® Map Care is een dienst waarmee je in de eerste drie jaar na aanschaf van de auto gratis de kaarten van je navigatiesysteem kunt updaten. Je kunt dat zelf doen via maps.mopar.eu, maar ook contact opnemen met je dealer.