NEW 500 FAMILY
(RED)

GEÏNSPIREERD DOOR DE MENSELIJKE FAMILIE

(RED) is een hulporganisatie die wereldwijde gezondheidscrises bestrijdt zoals aids, covid en pandemieën in het algemeen. Daarvoor worden partnerschappen aangegaan met internationale merken deze strijd willen ondersteunen. Ook Fiat heeft ervoor gekozen zijn naam aan die van (RED) te verbinden door exclusieve (RED)-edities van de 500, 500C en 500X uit te brengen. Bij aanschaf van een Fiat (500)RED gaat er een donatie naar een fonds waarmee (RED) activiteiten op het gebied van preventie, behandeling, begeleiding, testen, onderwijs en zorg financiert voor de gemeenschappen die dat het hardst nodig hebben. Met gepaste trots presenteren we daarom onze nieuwe (500)RED-modellen, waarmee ook jij (RED) kunt steunen. Stellantis heeft voor 2021-2023 een bedrag van ten minste 4 miljoen dollar ter beschikking gesteld om (RED) te helpen in de strijd tegen gezondheidscrises zoals aids en covid. Voor elke verkochte (FIAT)RED gaat er bijdrage uit dit fonds naar (RED).

INFOTAINMENT

VEILIGE EN HYGIËNISCHE OMGEVING

In deze tijden kun je maar beter het zekere voor het onzekere nemen: het interieur van de (Fiat)RED-modellen biedt je daarom extra bescherming tegen bacteriën, virussen en schimmels.

WELKOMSTPAKKET

Als dank voor hun steun voor (RED) ontvangen nieuwe eigenaars bij aflevering van hun auto een speciaal welkomstpakket met:

• Een exclusieve sleutelcover
•Een rode desinfectiedispenser*

* Gebruik de dispenser in de auto niet met oplossingen op alcoholbasis. Overig gebruik van de dispenser met oplossingen op alcoholbasis vindt plaats onder eigen verantwoordelijkheid.

ONTDEK DE NIEUWE (500)RED-MODELLEN