NEW 500 FAMILY
(RED)

GEÏNSPIREERD DOOR DE MENSELIJKE FAMILIE

(RED) en Fiat: een uniek partnerschap dat pandemieën bestrijdt bij elke aankoop van een (500)RED Family-auto, waardoor de meest ethische en relevante serie wordt gecreëerd. (RED) is een organisatie die strijdt tegen wereldwijde gezondheidsproblemen zoals aids en COVID: elke keer dat u een (RED), behandelings-, counseling-, testen-, onderwijs- en zorg aan de gemeenschappen die het het hardst nodig hebben. Daarom hebben we ons met trots aangesloten bij deze organisatie en hebben we de Fiat (RED)-familie gecreëerd: om u er deel van uit te laten maken.*

*Fiat, Jeep en RAM hebben tussen 2021-2023 minimaal $ 4 miljoen toegezegd aan het Wereldfonds om gezondheids noodgevallen zoals COVID en AIDS te helpen bestrijden met (RED).
Elk (FIAT)RED-voertuig maakt deel uit van deze toezegging.
INFOTAINMENT

OPTIMAAL BESCHERMD TEGEN INFECTIEZIEKTEN

Dankzij een speciaal interieurfilter en antimicrobiële behandeling van contactoppervlakken biedt het interieur van de nieuwe (500)RED-modellen een optimale bescherming tegen infectieziekten.

WELKOMSTPAKKET

Als dank voor hun steun voor (RED) ontvangen nieuwe eigenaars bij aflevering van hun auto een speciaal welkomstpakket met:

• Een exclusieve sleutelcover
•Een rode desinfectiedispenser*

* Gebruik de dispenser in de auto niet met oplossingen op alcoholbasis. Overig gebruik van de dispenser met oplossingen op alcoholbasis vindt plaats onder eigen verantwoordelijkheid.

500 IRIDE ESCOOTER POWE(RED) BY MOPAR®

Als accessoire voor de Fiat (500)RED-modellen is een speciaal ontworpen elektrische step verkrijgbaar die een perfecte oplossing biedt voor emissievrije stedelijke mobiliteit: de 500 Iride.

• Licht, compact en eenvoudig in gebruik
• Bereik tot 30 kilometer, oplaadtijd 4,5 uur
• Rijsnelheid van maximaal 25 km/h*
• Stabiel en comfortabel rijgedrag dankzij 10-inch luchtbanden, schokdemper, brede voetplaat en verstelbare stuurstang
• Rijmoduskeuze en andere instellingen via smartphone-app (iOS en Android)


* In Nederland is het gebruik van elektrische steps op de openbare weg niet toegestaan. Ook in andere landen kunnen wettelijke beperkingen gelden: controleer altijd de nationale regelgeving en houd je aan de plaatselijk geldende verkeersregels.

ONTDEK DE NIEUWE (500)RED-MODELLEN