Skip to content Skip to navigation

DE BESTE FIAT GEZINSAUTO’S


Welk type auto past het best bij jouw gezin?


Ieder gezin is anders. Dus heeft ieder gezin ook behoefte aan een andere auto. Heb je bijvoorbeeld net je eerste kindje, dan is een zuinige hatchback een prima keuze. Zijn er meer kinderen met meer vriendjes? Dan kijk je al snel uit naar een ruimere auto, zoals een stationwagon of een SUV. Uiteindelijk gaat het erom dat je voldoende ruimte hebt voor iedereen en voor de spullen die je mee wil nemen. Wat de keuze ook wordt, een paar dingen zijn altijd belangrijk. Veiligheid staat op één. Voldoende comfort is zeker geen overbodige luxe. Want dan rijdt iedereen prettig mee, ook als je wat verder weg gaat. En natuurlijk is een voordelige aanschafprijs en een zuinig brandstof verbruik ook fijn. Als gezin heb je namelijk al genoeg kosten. Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk dan in elk geval ook de gezinsauto’s van Fiat. Je zult ontdekken dat Fiat juist op de belangrijke punten uitstekend presteert.Fiat 500L

Fiat 500L

De Fiat 500L is de ideale gezinsauto voor grote en kleine gezinnen die graag stijlvol voor de dag willen komen. De auto is praktisch, compact en tegelijk ruim. Dankzij de kofferbak met een inhoud van maar liefst 455 liter en de in hoogte verstelbare Cargo Magic Space vloerplaat, neem je alles mee wat jullie nodig hebben. De hoge zit, het panoramisch dak, de comfortabele stoelen, de vele handige opbergruimtes en alle mogelijkheden om het interieur aan te passen aan jullie wensen, maken van elke rit een feest. Kortom het is dé 500 voor het hele gezin.

 Fiat 500L Cross

Fiat 500L Cross

Fiat 500L Cross is een stoere crossover én een praktische gezinsauto. Hij is zeer functioneel en verrassend ruim, met 5 comfortabele zitplaatsen. Met een lengte van 4,27 meter krijgen de passagiers alle bewegingsvrijheid die ze willen. Hij voelt zich bovendien net zo thuis in de stad als ver daar buiten. De ideale auto om er met je familie of vrienden én hun bagage op uit te trekken.

 Fiat 500L Wagon

Fiat 500L Wagon

Hebben jullie een groot gezin of rijden er vaak veel vriendjes mee? Dan is de 500L Wagon een uitstekende keuze. Deze biedt maar liefst 7 volwaardige zitplaatsen en een praktische ruime kofferbak. Hij is zoals elke 500 stijlvol en uitgerust met de nieuwste technologie. Denk aan autonomous city brake (ACB), smartphone weergave op het 7'' multimediasysteem en een achteruitrijcamera. Zo gaan jullie altijd comfortabel en veilig op weg en blijven jullie in contact met de wereld om jullie geen.

 Fiat 500X Urban

Fiat 500X Urban

De Fiat 500X Urban biedt alle voordelen en de prestaties van een SUV en doet het tegelijkertijd uitstekend in de stad. Dankzij de hoge zitpositie, het ruime interieur, de 5 zitplaatsen en de innovatieve techniek. Het stijlvolle design met karakteristieke details maken deze echte 500 de ideale keuze voor jonge gezinnen die het niet erg vinden om op te vallen.

 Fiat 500X Cross

Fiat 500X Cross

Stijlvol op elk terrein. Deze compacte crossover rijdt dankzij de verschillende aandrijvingen soepel over iedere ondergrond. Hij biedt met het ruime interieur, de kwalitatief hoogwaardige materialen en de exclusieve afwerking een geweldige rijervaring voor het hele gezin. Dit maakt de Fiat 500X Cross een praktische gezinsauto met een geheel eigen stijl.

 

Fiat Tipo Hatchback

Fiat Tipo Hatchback

Een praktische 5-deurs die de hele familie de ruimte geeft. ‘Best in class’ wat betreft comfort en met volop plaats voor alles en iedereen. In krap 4,37 meter biedt de Tipo ruimte voor 5 (grote) passagiers met hun bagage. De Tipo is opvallend rijk uitgerust voor een zeer aantrekkelijke prijs. En dat is voor elk gezin natuurlijk wel zo prettig.

 Fiat Tipo Stationwagon

Fiat Tipo Stationwagon

Je hoeft niet veel uit te geven om je rijk te voelen. Dat gaat zeker op voor de Fiat Tipo Stationwagon. Een gezinsauto die je alle ruimte geeft die je maar kunt wensen. Met 5 volwaardige zitplaatsen en een zeer grote kofferbak. Daarnaast biedt hij alle comfort, een krachtige, zuinige motor en standaard een zeer rijke uitrusting. En dat voor een opvallend aantrekkelijke prijs.

 // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data