DE RUIME GEZINSAUTO’S VAN FIAT

Wat is de beste gezinsauto voor jouw gezin?

Een sedan of hatchback? Een stationwagon of SUV? Of toch een MPV? Er zijn heel veel verschillende gezinsauto’s op de markt. Logisch dus ook dat je je al snel afvraagt: ‘Wat is eigenlijk de beste gezinsauto voor mij en mijn gezin?’
Het eerste antwoord: Kies voor ruimte! Een groot gezin vraagt nou eenmaal om een grote gezinsauto met 5, 6 of misschien wel 7 zitplaatsen.
En met voldoende ruimte voor koffers, tassen, buggies, driewielers en wat al niet meer!
Een iets kleiner gezin? Van 3 of 4 (of 5) personen? In dat geval past een vierdeurs sedan of vijfdeurs hatchback al perfect.
Of zit je meer te denken aan een sportieve gezinsauto; zo’n compacte SUV.
Naast ruim, is de ideale gezinsauto vooral ook praktisch, functioneel en comfortabel. Ga ook na of de auto aan jullie veiligheidseisen voldoet.
Is ie zuinig in gebruik? En hoe zit het met de (aanschaf-) kosten?
Je kunt tegenwoordig kiezen uit heel veel verschillende gezinsauto’s. In alle maten en vormen. En alle uitvoeringen en uitrustingsniveaus. Wil je een gezinsauto kopen, maar eerst een goede indruk krijgen van de mogelijkheden? Bekijk dan de uitgebreide serie gezinsauto’s van Fiat. Van harte aanbevolen!

FIAT 500L

100% Family-proof; de Fiat 500L. Met de L van Large. De praktische keuze voor het hele gezin. Van klein tot groot. Iedereen krijgt de ruimte van deze Minivan. Neem alleen al z’n indrukwekkende bagageruimte van 1480 liter. Daar past alles in! Tel daarbij op: hoge zitpositie, panoramisch dak, comfortabele stoelen, 22 opbergvakken en een onbeperkt aantal interieur-mogelijkheden. Dat alles maakt van de Fiat 500L een geweldige gezinsauto.

FIAT 500L TREKKING

Kleintjes worden groot. Kijk maar naar de Fiat 500L Trekking. De compacte MPV die functionaliteit combineert met ruimte. En fun met avontuur! Dat is de Fiat 500 L Trekking. Inderdaad behoorlijk veel auto. Met 5 comfortabele stoelen. En met maar liefst 3,17 meter aan interieurruimte. Je hele gezin is welkom. Je vrienden en familie natuurlijk ook. Want de 500L Trekking geeft iedereen de ruimte. Neem het ervan. Altijd en overal.
Zelfs off-road!

500X

In de Fiat 500X komen de voordelen van een SUV samen met de functionaliteit van een stadsauto. Dus rijden maar. In deze comfortabele 5-zitter. Ideaal voor een gezin met 1 of 2 kinderen. En voor hun ouders natuurlijk. Dankzij z’n stijlvolle design, ruime interieur, moderne technologie, onderscheidende details en hogere zitpositie. De Fiat met de X-factor. Dat is de 500X. Daar ga je nog veel plezier aan beleven.

500X CROSS

De Fiat 500X Cross. Stijlvol, elegant en stoer tegelijk! En het mooie is; deze compacte SUV voelt zich werkelijk overal thuis. Ook buiten de gebaande paden. Meer kun je van een kleine gezinsauto niet verlangen. Of het moet een ruim interieur zijn. De modernste techniek, gebruik van hoogwaardige materialen, exclusieve afwerking. Voel je thuis! In deze ‘good-looking’ gezinsauto; de 500X met Cross vormgeving! Off you go!

FIAT TIPO SEDAN

De nieuwe Tipo Sedan is een uitblinker in zijn klasse. Typisch Tipo? Z’n rijke standaarduitrusting, heerlijke comfort en enorme ruimte! Vijf volwassenen komen in de Tipo Sedan nog niet krap te zitten. Dankzij buitengewoon veel hoofdruimte, indrukwekkend veel beenruimte en ongekend veel bagageruimte. Maar liefst 520 liter! Zonder overdrijven de beste gezinsauto van dit moment! Zonder dat je daar veel voor uit hoeft te geven. Een rijk gevoel!

FIAT TIPO HATCHBACK

De nieuwe Tipo, 5-deurs, hatchback is de moderne gezinsauto die garant staat voor optimaal comfort en maximale ruimte. Voor het hele gezin. Ga maar na: een kofferbak van 440 liter, 12 liter aan extra opbergvakken en de meeste beenruimte in zijn klasse. Allemaal instappen dus. In de rijk uitgeruste, maar tegelijkertijd zuinige Fiat Tipo Hatchback. Zo veel! Voor zo weinig!

FIAT TIPO STATION

Praktisch, aangenaam en comfortabel. Dat is de nieuwe Fiat Tipo Stationwagen. De ideale gezinsauto voor het gezin dat houdt van eigentijdse, krachtige vormgeving. Van een rijke standaarduitrusting. Zuinige motor. Ruim interieur. En de grootste laadruimte in z’n klasse. Wat een rijk gevoel! Zo’n veelzijdige gezinsauto waarvoor je niet te veel hoeft uit te geven. Typisch Tipo!