Hybrid Launch Edition

Hybrid Launch Edition

SPECIAL SERIES
De nieuwe 500 en 500C Hybrid Launch Edition
SPECIAL SERIES
De nieuwe Panda Hybrid Launch Edition

De nieuwe 500 en 500C Hybrid Launch Edition

De nieuwe 500 en 500C Hybrid Launch Edition worden uitgebracht in de exclusieve kleur ‘Verde Rugiada’, een dauwgroene lak die hun duurzame karakter benadrukt. Daarnaast zijn de voorstoelen bekleed met Seaqual® Yarn, een innovatieve kunstvezel van gerecycled plastic dat deels afkomstig is uit zee. Maar dé grote troef van de nieuwe Hybrid-varianten is natuurlijk hun geringe CO2-emissie en brandstofverbruik, die tot 20%* lager liggen dan bij hun conventionele tegenhangers.​

*Op basis NECD 2-waarden

De nieuwe Panda Hybrid Launch Edition

De nieuwe Panda Hybrid Launch Edition is de milieuvriendelijkste Panda ooit. In de eerste plaats natuurlijk vanwege zijn flink lagere CO2-emissie en brandstofverbruik dankzij de nieuwe hybride-aandrijving. Maar ook door diverse andere duurzame oplossingen, zoals de toepassing van Seaqual® Yarn voor de stoelbekleding: een innovatieve kunstvezel van gerecycled plastic dat deels afkomstig is uit zee.

Discover all special series

DE NIEUWE 500 EN 500C HYBRID LAUNCH EDITION

De legendarische 500 gaat hybride. En dat doet hij zonder ook maar iets aan stijl of rijplezier in te leveren.

DE NIEUWE PANDA HYBRID LAUNCH EDITION

De nieuwe Panda Hybrid maakt duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar. Ontdek zijn vele voordelen voor het milieu en voor jezelf.