Hybrid Launch Edition

Hybrid Launch Edition

SPECIAL SERIES
De nieuwe 500 en 500C Hybrid Launch Edition
SPECIAL SERIES
De nieuwe Panda Hybrid Launch Edition

De nieuwe 500 en 500C Hybrid Launch Edition

De nieuwe 500 en 500C Hybrid Launch Edition worden uitgebracht in de exclusieve kleur ‘Verde Rugiada’, een dauwgroene lak die hun duurzame karakter benadrukt. Daarnaast zijn de voorstoelen bekleed met Seaqual® Yarn, een innovatieve kunstvezel van gerecycled plastic dat deels afkomstig is uit zee. Maar dé grote troef van de nieuwe Hybrid-varianten is natuurlijk hun geringe CO2-emissie en brandstofverbruik, die tot 20%* lager liggen dan bij hun conventionele tegenhangers.​
Nu met de nieuwe D-Fence pack die je helpt om jouw auto hygiënisch te houden.

*Op basis NECD 2-waarden

De nieuwe Panda Hybrid Launch Edition

De nieuwe Panda Hybrid Launch Edition is de milieuvriendelijkste Panda ooit. In de eerste plaats natuurlijk vanwege zijn flink lagere CO2-emissie en brandstofverbruik dankzij de nieuwe hybride-aandrijving. Maar ook door diverse andere duurzame oplossingen, zoals de toepassing van Seaqual® Yarn voor de stoelbekleding: een innovatieve kunstvezel van gerecycled plastic dat deels afkomstig is uit zee.
Nu met de nieuwe D-Fence pack die je helpt om jouw auto hygiënisch te houden.

Het nieuwe D-Fence-pack, voor jouw hygiëne

Het nieuwe D-Fence pack bevat drie producten die je helpen om jouw auto hygiënisch te houden: de hoogwaardige stuurhutfilter vangt 98% van de onzuiverheden van buiten op, de luchtreiniger met HEPA-filter helpt de lucht binnenin te zuiveren, terwijl de UV-lamp tot 99% van de bacteriën op de binnenoppervlakken verwijdert.

Discover all special series

DE NIEUWE 500 EN 500C HYBRID LAUNCH EDITION

De legendarische 500 gaat hybride. En dat doet hij zonder ook maar iets aan stijl of rijplezier in te leveren.

DE NIEUWE PANDA HYBRID LAUNCH EDITION

De nieuwe Panda Hybrid maakt duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar. Ontdek zijn vele voordelen voor het milieu en voor jezelf.