Overstappen naar elektrisch?

Ontdek alle voordelen van elektrisch rijden. Bekijk de video's en krijg een antwoord op al jouw vragen over de technologie.

Milieuzones

Steeds meer stadscentra en stedelijke gebieden in binnen- en buitenland zijn afgesloten voor auto's met een vervuilende verbrandingsmotor. Met een elektrische auto als de Fiat 500e ben je verzekerd van vrije toegang tot deze milieuzones.

Elektrisch rijden

Elektrische auto's bieden een groot aantal voordelen. Ze zijn schoner en stiller, bieden meer rijcomfort, hebben minder onderhoud nodig en de kosten per kilometer zijn meestal lager dan bij een vergelijkbare brandstofauto. Bekijk de video's en overtuig jezelf.

Emissievrij rijden

Elektrisch rijden is bovenal emissievrij rijden. Dat betekent geen uitstoot aan CO2 en schadelijke gassen. En als je oplaadt met groene stroom, rij je zelfs volledig CO2-vrij!

Subsidie

Ook dit jaar stelt de overheid weer een budget beschikbaar om de aanschaf van een elektrische auto voor particulieren aantrekkelijker te maken. Voor een nieuwe elektrische auto bedraagt deze subsidie €2.950. Kijk voor de voorwaarden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Elektrisch rijden

Alles wat je wil weten over elektrisch rijden met Fiat.