500 Urban

Modeloverzicht

500 Urban

Met zijn creatieve oplossingen en iconische stylingdetails, onderscheidt de 500 Urban zich door dezelfde vindingrijkheid als de oer-500 uit 1957. Praktisch en wendbaar, veelzijdig en stijlvol, fleurt hij je dagelijkse ritten op met een vleugje Italiaanse flair.

Beschrijving

14-inch stalen velgen Zwart linnen dak*
Gestileerde halogeenkoplampen
Led-dagrijverlichting
Zwarte buitenspiegelkappen
Infotainmentsysteem met 3,8-inch touchscreen en 4 speakers
Siri- en Google Assistant-integratie via smartphone
Airconditioning (handbediend)
Softtouch stuurwiel
Analoog instrumentenpaneel
Elektrisch bediende portierruiten
In hoogte verstelbare bestuurdersstoel

*Alleen 500C cabrio

Uniek in elk detail

Duurzame bekleding

De 500 Hybrid toont zijn duurzame karakter ook in de zwarte stof waarmee de stoelen zijn bekleed: deze is deels vervaardigd van kunstgarens van gerecyclede plastics.

14-inch stalen velgen

De 14-inch stalen velgen zijn voorzien van stijlvolle wielsierdeksels.


 

Stijl is een kwestie van details. Met zijn matzwarte buitenkappen, heldere halogeenkoplampen en ringvormige led-dagrijlichten toont de 500 Urban al van verre zijn klasse.


 

Zet de stoel op de juiste hoogte, neem het softtouch stuurwiel in je handen, zet de radio aan en rij weg terwijl je luistert naar de muziek van je favoriete zender uit de vier speakers verspreid over het interieur.


 

De moderne veiligheidstechnologie van de 500 maakt het rijden niet alleen veiliger, maar ook een stuk relaxter.​

 

 

Beleef 500% fun in je Fiat 500 of 500C: het infotainmentsysteem met 3,8-inch touchscreen heeft een ingebouwde DAB-tuner voor de ontvangst van digitale radio. Na het koppelen van je smartphone aan het systeem via bluetooth of USB, kun je ook je eigen playlists afspelen. Als je hiervoor de USB-poort in de middenconsole gebruikt, wordt je telefoon ondertussen opladen.