Fiat 500 Dolcevita

Modeloverzicht

Fiat 500 Dolcevita

Met zijn overvloed aan comfort, technologie en stijl, biedt de 500 Dolcevita je alles om te genieten van 'la dolce vita', het goede leven op z'n Italiaans.​​

Beschrijving

Glazen panoramadak*
Verchroomde exterieurdetails
Buitenspiegelkappen in carrosseriekleur
Buitenspiegelverwarming
Mistlampen voor
Parkeersensoren achter
Verchroomde dorpellijsten
Instrumentenpaneel met 7-inch kleurendisplay
Infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen en 6 speakers
Apple CarPlay/Android
Auto matische airconditioning
In delen neerklapbare achterbank (50/50)
Cruise control

*Alleen 500 hatchback

Uniek in elk detail

Comfortabel en duurzaam

De zwarte stoelbekleding met Fiat-monogram combineert stijl met comfort. Voor de stof zijn kunstgarens van gerecyclede plastics gebruikt, wat de 500 Dolcevita nóg een tikje duurzamer maakt.

Infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen en DAB-radio

Het audiosysteem met zes speakers vult het interireur met een imponerend krachtig en helder geluid.

15-inch lichtmetalen velgen

Exclusieve 15-inch lichtmetalen velgen onderstrepen de 'dolce vita'-uitstraling van deze exclusieve 500.

Glazen panoramadak

"Het glazen panoramadak laat je genieten van de blauwe lucht als de zon schijnt. Of natuurlijk van de sterren als het buiten donker is. Alleen beschikbaar voor de hatchback-versie."


 

Verchroomde exterieurdetails als de sierlijst in de voorbumper, de portiergrepen, de dorpellijsten en het uitlaateindstuk, geven de 500 Dolcevita een extra vleugje glamour.


 

Praktisch gebruiksgemak is even onlosmakelijk verbonden met genieten van het goede leven als stijl. Daarom is de achterbank van de 500 Dolcevita in delen neerklapbaar: zo kun je meer ruimte creëren voor bagage wanneer dat nodig is. Het dashboardpaneel is gelakt in dezelfde kleur als de auto zelf, zodat zijn stijl ook vanbinnen wordt weerspiegeld.


 

Genieten kan alleen als je ontspannen bent en je veilig voelt. Daarom is de 500 Dolcevita standaard uitgerust met moderne rijassistentiesystemen als parkeersensoren, cruise control en een snelheidsbegrenzer.

 

 

Ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto maakt het mogelijk je telefoon met het infotainmentsysteem van de 500 Dolcevita te integreren. Zo kun je veelgebruikte apps eenvoudig met een paar vingerbewegingen op het 7-inch touchscreen of met de toetsen op het stuurwiel bedienen.