Selecteer uw auto

Bekijk de services voor uw auto

Vul hier in vier eenvoudige stappen de gegevens van uw auto in om te kijken welke aanbiedingen en services we speciaal voor u en uw auto beschikbaar hebben!

{{selectedModel.saleDescription|| 'Model'}}
{{selectedEngine.description| limitTo: 22}} {{selectedEngine.Fuel.description}} Motor
{{selectedMonths.description}} Maanden maanden
{{selectedKm.description}} Km Km
{{model.saleDescription}}
  Apparatuur
  {{equipment.description}}
  {{engine.description}} {{engine.Fuel.description}}
   {{month.description}} maanden
   {{km.description}} Km

   Voer het kenteken of chassisnummer van uw auto in en ontdek de diensten en speciale aanbiedingen die voor uw auto beschikbaar zijn!

   *Voertuig niet gevonden Het ingegeven voertuig is niet van het merk Fiat.
   BEVESTIGEN
   Toegang tot myFiat

   Ga naar uw persoonlijke zone en ontdek wat Fiat er voor u reserveert

   Toegang tot myFiat

   Registreer

   Wilt u nieuws, informatie en exclusieve aanbiedingen voor uw auto ontvangen?

   Registreer u nu op MyFiat!

   myFiat
   Dealers

   Dealers

   Bent u op zoek naar informatie of hebt u hulp nodig? Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar!

   Zoek een dealer of werkplaats

   Klik op de kaart en zoek een dealer bij u in de buurt! ZOEK EEN DEALER

   Vraag om informatie of maak een afspraak

   MOPAR® CONNECT   Mopar® Connect biedt u een reeks handige online diensten voor onder andere het aanvragen van pechhulp, het verzenden van een noodoproep bij een ongeval en het opsporen van uw auto in het geval van diefstal. Daarnaast Mopar® Connect de mogelijkheid op uw smartphone op te zoeken waar uw auto geparkeerd staat, te checken of het tijd is voor een onderhoudsbeurt en op afstand de portieren te vergrendelen of ontgrendelen.
   Mopar® Connect kan als optie worden besteld bij aankoop van een nieuwe auto of naderhand als accessoire worden aangeschaft voor elke Fiat die dit online-dienstenpakket ondersteunt.
   Neem voor meer informatie over beschikbaarheid, ondersteuning en activering contact op met uw Fiat-dealer.
   Ontdek het complete aanbod aan Mopar® Connect-diensten!

    

   MY:ASSISTANT: ALTIJD VAN SNELLE HULP VERZEKERD

   Mopar® Connect Crash Assistance verzekert u van snelle hulp bij een ongeval. Na het waarnemen van een botsing stuurt de auto automatisch een melding naar de alarmcentrale, waarbij onder andere de kracht van de impact en de GPS-positie van de auto worden vermeld. Een my:Assistant-medewerker zal vervolgens proberen u te bellen en stuurt indien nodig de hulpdiensten naar de plaats van het ongeluk.
   Mopar® Connect Roadside Assistance biedt u 24 uur per dag hulp bij pech onderweg.Via de Uconnect LIVE-app kunt u contact opnemen met de centrale, waarna de my:Assistant-medewerker pechhulp regelt zodat u zo snel mogelijk uw weg weer kunt vervolgen.
   Als uw auto niet meer op plek staat waar u hem hebt achtergelaten, kan Mopar® Connect u helpen hem terug te vinden. Wanneer de auto zonder uw medeweten of toestemming wordt verplaatst, wordt namelijk direct de my:Assistant-centrale gealarmeerd. Dit gebeurt ook bij pogingen het systeem onklaar te maken. Na melding van de diefstal kan een my:Assistant-medewerker de GPS-coördinaten naar de politie sturen en eventueel de motor op afstand afzetten om de opsporing te vergemakkelijken.


   MY:REMOTECONTROL: CONTROLE OVER UW AUTO OP AFSTAND

   'Heb ik mijn auto wel goed afgesloten? Iedereen wordt wel eens door die gedachte overvallen. Dankzij my:Remotecontrol is paniek in dat geval echter niet meer nodig, want via de Uconnect LIVE-app op uw smartphone kunt u de portieren op afstand vergrendelen of ontgrendelen. Waar u zich ook bevindt.
   In een grote parkeergarage of op een onoverzichtelijk parkeerterrein kan het soms lastig uw auto terug te vinden. Ook hiervoor biedt my:Remotecontrol uitkomst: de Uconnect LIVE-app toont op het scherm van uw telefoon precies waar uw auto staat en hoe u daar het snelste komt.
   Kleine kinderen worden groot. Ze halen hun rijbewijs en dan willen ze natuurlijk ook rijden. Dankzij my:Remotecontrol kunt u uw auto gerust meegeven: als de auto een vooraf afgebakend gebied verlaat of harder rijdt dan toegestaan, krijgt u daarvan automatisch een melding.
   In een zone met betaald parkeren kunt u via de Reminder-functie nagaan hoeveel tijd er nog resteert voordat de meter moet worden bijgevuld. Als die tijd bijna om is, stuurt uw auto een herinnering. (Alleen voor Fiat 500, 500X and 500L)   MY:CAR: SLIM BEHEER VAN UW AUTO VIA UW SMARTPHONE

   Met Mopar® Connect my:Car hebt u het beheer van uw auto helemaal in eigen hand. Is het tijd voor een beurt of de APK? Hoeveel brandstof zit er nog in tank? Zijn de banden nog op spanning? U checkt het allemaal via de Uconnect LIVE-app op uw smartphone.


   ACTIVEER MOPAR® CONNECT-SERVICES IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN!

   Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Mopar® Connect, dient u contact op te nemen met uw dealer. Deze zal u vragen naar enkele persoonlijke gegevens, waaronder uw e-mailadres.
   Op dit adres ontvangt u een mail met een activeringslink. Deze link biedt toegang tot een site waar u zich moet registreren of kunt aanmelden met de gegevens van uw FCA-account. Voer hier de gevraagde gegevens van uw auto in om de activering te voltooien. Per e-mail ontvangt u een bevestiging wanneer de Mopar® Connect-services zijn geactiveerd. Download vervolgens de Uconnect LIVE-app en installeer deze op uw telefoon. Nu kunt u de diensten van Mopar® Connect gebruiken!

   Wilt u gebruikmaken van de handige online diensten van Mopar® Connect?

   Vraag naar de mogelijkheden voor uw auto of maak gelijk een afspraak bij uw dealer!

   Online services

   Uconnect™ LIVE is een reeks online services voor onderweg die speciaal zijn afgestemd op veilig gebruik in de auto. 
   Met het touchscreen, de bedieningstoetsen op het stuurwiel en spraakopdrachten kunt u muziek uitzoeken, informatie opvragen en nog veel meer terwijl u uw blik op de weg gericht houdt.

   De nieuwe online functies van Uconnect LIVE maken autorijden niet alleen een stuk makkelijker, maar ook leuker!

    

   TomTom LIVE

   STRESSVRIJ NAAR UW BESTEMMING MET TOMTOM LIVE-SERVICES

   Als het Uconnect-systeem van uw auto is uitgerust met navigatie, krijgt u via TomTom LIVE-services actuele informatie over het weer, files, snelheidscontroles. Zo zit u toch een stuk rustiger achter het stuur!

   Uconnect LIVE

   ZO ACTIVEERT U UCONNECT™ LIVE

   Ontdek het UCONNECT™ systeem: de functies, compatibele telefoons en updates.
   app Uconnect LIVE

   Uconnect™ live op uw smartphone

   Download de gratis app en controleer vanaf uw smartphone of u moet tanken, of de bandenspanning oké is en of het tijd is voor de apk of een onderhoudsbeurt.