EEN NIEUWE AUTO KOPEN

Bij het kopen van een nieuwe auto kun je wel wat hulp gebruiken.

 

Je gaat een nieuwe auto kopen (of ga je je eerste auto kopen?) en je vraagt je af: Welke auto past eigenlijk het beste bij mij en mijn situatie? Welke auto kopen mensen zoals ik? Is diesel goedkoper dan benzine? Ga ik voor driedeurs of vijfdeurs? Sedan, Hatchback, of toch een stationwagon? Nee, een SUV! Alhoewel; is zo ’n grote auto wel verstandig, of kan ik beter een kleine auto kopen? Of is zo’n klein stadsautootje niet veilig als ik de snelweg op ga? En trouwens (ook niet onbelangrijk) waar moet ik rekening mee houden als het gaat om afschrijving, verzekering, wegenbelasting, brandstof en onderhoud? Wat kost dat wel niet? Kan ik dat allemaal wel betalen?

Bij het kopen van een nieuwe auto krijg je te maken met vragen, vragen en nog eens vragen. Niet zo gek natuurlijk. Want een auto koop je niet elke dag. Dus kun je wel wat hulp gebruiken. En die krijg je van ons. We helpen je een heel eind op weg met antwoorden op veelgestelde vragen. We nemen je mee langs de belangrijkste aandachtspunten. En we laten je zien waar je zoal op moet letten bij het kopen van jouw nieuwe auto.

Het is belangrijk genoeg en het kan je ‘n hoop ongemak, zorgen of geld besparen. Dus ga er rustig voor zitten. En neem de tijd voor de zogenoemde ‘Auto Kopen Tips’. Deze tips maken het je namelijk een stuk makkelijker bij de keuze voor jouw ideale auto. De beste auto voor jou! Want daar gaat het om bij het kopen van een auto. Dat je niet blind voor ‘die auto van je dromen’ gaat. Maar dat je ook je verstand gebruikt. En uiteindelijk wegrijdt in een auto waar je je comfortabel in voelt. Waar je veilig in bent. En waar je mee uit de voeten kunt. Kortom; een auto waar je helemaal blij van wordt. Nu, maar ook straks nog. Omdat ie dan nog steeds bij jouw wensen, eisen en omstandigheden past. En bij jouw portemonnee!

Tot slot geven we iedereen die een nieuwe auto gaat kopen altijd het advies mee om eerst een proefrit te maken in de auto die hij of zij op het oog heeft. Neem de proef op de som! Test ‘m. Ga ermee rijden. Met een vriend, vriendin, of het hele gezin. Over de snelweg, door de stad. Zodat je een goede indruk krijgt van zaken als: zicht, weggedrag, comfort, bediening, besturing en beenruimte. Ervaar je nieuwe auto voordat je ‘m koopt. Een uitgebreide proefrit is de beste raadgever! Daar kan geen tip tegenop!

HANDIG ADVIES VOOR HET KOPEN VAN EEN NIEUWE GEZINSAUTO.

Een gezinsauto. Wat is dat eigenlijk? Het antwoord ligt voor de hand: een auto voor het hele gezin. Met ruimte voor vader, moeder en de kinderen. Maar ook voor de hond. De wandelwagen, het driewielertje en natuurlijk de sterren van het voetbalteam. Je ziet het; bij een gezinsauto draait het in eerste instantie om ruimte. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat een grote gezinsauto niet stijlvol kan zijn. Of dat comfort en veiligheid geen rol van betekenis spelen. Integendeel!
Ontdek meer

ALLES WAT JE MOET WETEN VOOR HET KOPEN VAN EEN NIEUWE STADSAUTO

Een stadsauto, het woord zegt het al, is zo’n handig klein autootje voor in de stad. Compact, behendig en wendbaar. Betaalbaar, zuinig en toch lekker fel.
Ontdek meer