Skip to content Skip to navigation

  PANDA

  (RED)

  ANDER UITRUSTINGSNIVEAU
  Kies een kleur

  Kies een kleur

  STEUN (RED) EN RED ANDEREN

  (RED) is een hulporganisatie die wereldwijde gezondheidscrises bestrijdt zoals aids, covid en pandemieën in het algemeen. Daarvoor worden partnerschappen aangegaan met internationale merken deze strijd willen ondersteunen. Ook Fiat heeft ervoor gekozen zijn naam aan die van (RED) te verbinden door exclusieve (RED)-edities van de 500, 500C en 500X uit te brengen. Bij aanschaf van een Fiat (500)RED gaat er een donatie naar een fonds waarmee (RED) activiteiten op het gebied van preventie, behandeling, begeleiding, testen, onderwijs en zorg financiert voor de gemeenschappen die dat het hardst nodig hebben. Met gepaste trots presenteren we daarom onze nieuwe (500)RED-modellen, waarmee ook jij (RED) kunt steunen. Stellantis heeft voor 2021-2023 een bedrag van ten minste 4 miljoen dollar ter beschikking gesteld om (RED) te helpen in de strijd tegen gezondheidscrises zoals aids en covid. Voor elke verkochte (FIAT)RED gaat er bijdrage uit dit fonds naar (RED).

  VEILIGE EN HYGIËNISCHE OMGEVING

  In deze tijden kun je maar beter het zekere voor het onzekere nemen: dankzij het (Fiat)RED-pakket biedt het interieur van de (Panda)REDje daarom extra bescherming tegen bacteriën, virussen en schimmels.

  ONTDEK DE PANDA SPORT

  ONTDEK DE PANDA LIFE

  *Stellantis heeft voor 2021-2023 een bedrag van ten minste 4 miljoen dollar ter beschikking gesteld om (RED) te helpen in de strijd tegen gezondheidscrises zoals aids en covid. Voor elke verkochte (FIAT)RED gaat er bijdrage uit dit fonds naar (RED).

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data