Skip to content Skip to navigation

  JOUW WERELD BINNEN HANDBEREIK

  Het infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen ondersteunt Apple CarPlay®* en Android Auto™ *, zodat je je favoriete apps voor muziek, navigatie en berichten kunt bedienen vanaf het scherm in het dashboard. Handsfree bellen kan natuurlijk ook!

  APPLE CARPLAY®*

  Apple CarPlay®* is de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Na het draadloos koppelen van je telefoon aan het infotainmentsysteem, kun je via Siri of het touchscreen in het dashboard eenvoudig een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer.

  *CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  ANDROID AUTO™ *

  Android Auto™ * is speciaal ontwikkeld om veilig je smartphone in de auto te kunnen gebruiken. Op het touchscreen in het dashboard kun je net als op je telefoon door de pagina's met beschikbare apps bladeren om snel de app te vinden die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld Google Maps, dat je de snelste route naar je bestemming toont en daarbij alternatieven geeft om de files te omzeilen.

  *Google, Google Play, Android Auto™ * en Waze zijn handelsmerken van Google LLC.

  Om Android Auto™ * op het scherm van je auto te kunnen gebruiken, heb je een Android-telefoon nodig die Android 5.0 of hoger als besturingssysteem heeft en waarop de app Android Auto™ is geïnstalleerd.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data