Er is een Panda voor iedereen

Vanaf € 12,195

Er is een Panda voor iedereen

Vanaf € 12,195

Ontdek al zijn details

Origineel, slim en verrassend: de Panda weet altijd met zijn tijd mee te gaan en toch zichzelf te blijven.

Reviews

Reviews
autoedizione.nl
"Alledaags en toch bijzonder "
autozine.nl
"Van alle kleine auto's is de Panda de meest succesvolle en meest bekende."

Technologie

Fiat Panda Uconnect infotainment

De Panda presenteert: Uconnect™ Radio

Het nieuwe UconnectTM-infotainmentsysteem maakt rijden met de Panda nog leuker.
Via Bluetooth® of de USB- of Aux-ingang kun je je eigen muziek afspelen of streamen vanaf je smartphone. Als je die in de houder op dashboard plaatst, heb je ook toegang tot een aantal handige apps die speciaal voor de Panda zijn ontwikkeld. Gewoon via het scherm, met de toetsen op het stuurwiel of met spraakcommando's.
Fiat Panda radio infotainment

Radio, playlist of telefoontje?

Naar je favoriete webradiostation of playlists luisteren. Je contacten beheren. Kijken wat voor weer het wordt. Het Uconnect™ Radio-systeem van de Panda heeft overal een app voor. Zelfs om je Panda terug te zoeken als je niet meer weet waar hij geparkeerd staat.
Fiat Panda apps infotainment

Het nieuwe reizen

Met de gratis app Panda MY APP kun je je smartphone aan het Uconnect™-systeem van de Panda koppelen. Zo heb je onderweg niet alleen toegang tot je playlists, agenda en contacten, maar ook tot een aantal handige apps zoals eco:Drive™ om schoner en zuiniger te rijden en Find My Car om je Panda terug te zoeken als je hem kwijt bent.
Fiat Panda start&stop

Minimaal brandstofverbruik, maximaal rijplezier

De Panda doet er alles aan om onnodig brandstofverbruik te voorkomen. Telkens als je even moet stoppen in het verkeer, wordt de motor afgezet. Zodra je weer weg wilt rijden, wordt hij automatisch weer gestart. In combinatie met de Gear Shift Indicator (GSI) die aangeeft wanneer je beter een andere versnelling kunt kiezen, levert dat een aardige besparing op.

ACTIES