Gewoon Panda

Gewoon Panda

Ontdek al zijn details

100% Panda

Technologie

Fiat Panda - Uconnect™

Non-stop music

Het nieuwe Uconnect Radio-systeem maakt rijden met de Panda nog leuker. Via Bluetooth® of de USB- of Aux-ingang kun je je eigen muziek afspelen of streamen vanaf je smartphone. Als je die in de houder op dashboard plaatst, heb je ook toegang tot een aantal handige apps die speciaal voor de Panda zijn ontwikkeld. Gewoon via het scherm. Of met spraakcommando's als je dat liever hebt.
Fiat Panda - Infotainment

Radio, playlist of telefoontje?

Naar je favoriete webradiostation of playlists luisteren. Je contacten beheren. Kijken wat voor weer het wordt. Het Uconnect Radio-systeem van de Panda heeft overal een app voor. Zelfs om je Panda terug te zoeken als je niet meer weet waar hij geparkeerd staat.
Probeer Panda MY APP

Het nieuwe reizen

Met de gratis app Panda MY APP kun je je smartphone aan het Uconnect Radio-systeem van de Panda koppelen. Zo heb je onderweg niet alleen toegang tot je playlists, agenda en contacten, maar ook tot een aantal handige apps zoals eco:Drive om schoner en zuiniger te rijden en Find My Car om je Panda terug te zoeken als je hem kwijt bent.
Fiat Panda - Start&Stop

Start&Stop-systeem

De Panda doet er alles aan om onnodig brandstofverbruik te voorkomen. Telkens als je even moet stoppen in het verkeer, wordt de motor afgezet. Zodra je weer weg wilt rijden, wordt hij automatisch weer gestart. In combinatie met de Gear Shift Indicator (GSI) die aangeeft wanneer je beter een andere versnelling kunt kiezen, levert dat een aardige besparing op.

ACTIES