PANDA-POWER

  Het motorenaanbod voor de nieuwe Panda City Cross is net zo veelzijdig als de Panda zelf. Je hebt de keuze uit een zuinige hybrideversie met 1.0 FireFly-benzinemotor die wordt ondersteund door een elektromotor, en een sterke TwinAir Turbo-benzinemotor speciaal voor de 4x4-versies.

  HYBRID

  De nieuwe hybride-Panda koppelt een aangenaam laag brandstofverbruik aan een milieuvriendelijk karakter: zijn 1.0 FireFly-benzinemotor met een vermogen van 51 kW/70 pk krijgt ondersteuning van een elektromotor, wat een fikse besparing op de benzinekosten en een verlaging van de CO2-uitstoot tot 30% mogelijk maakt.* Bovendien ben je met deze Panda verzekerd van een onbeperkte toegang tot milieuzones die steeds meer steden in heel Europa instellen.**

  * Op basis NEDC2-waarden

  ** Afhankelijk van nationale of plaatselijke regelgeving.

  4x4

  De TwinAir Turbo van 62 kW / 85 pk biedt de Panda City Cross 4x4 net dat beetje extra power dat je soms nodig hebt. Het 4x4-systeem verzekert je van voldoende grip en tractie op alle soorten wegdek, waarbij je met de Terrain Control Selector de rijmodus kunt kiezen die het best bij de rij- en weersomstandigheden past: Auto, Off-Road of Hill Descent Control.