Prestaties en veiligheid

Panda - 1.2 69

De 1.2-liter viercilinder van de Panda heeft speciaal voor de City Cross een technische update gekregen.51

Max. vermogen

in kW (pk) bij t/min

51 (69) / 5500

102

Max. koppel

in Nm bij t/min

102 / 3000

155

Topsnelheid

(km/h)

14,5

0 - 100 km/h (sec.)

5,5

Brandstofverbruik

(l/100 km) - Volgens EU-norm 715/2007 - 692/2008A

Stadsverkeer 7,3

Buitenweg 4,5

Gecombineerd 5,5

114

CO2-emissie

(g/km)

Milieunorm

Euro 6B

Transmissie

handgeschakeld, vijf versnellingen

Allround bescherming

Frontairbags voor bestuurder en voorpassagier, zijairbags, gordijnairbags, ESC-stabiliteitsregeling, ASR-antidoorslipregeling, ABS-remsysteem en City Brake Control-noodstopsysteem: de Panda City Cross biedt je maximale veiligheid voor de uitdagingen van het dagelijks verkeer in de stad en op de snelweg.

Fiat Panda City Cross veiligheid

Mind your head!

De Panda City Cross zit vol slimme features. Zo zijn de voorstoelen uitgerust met actieve hoofdsteunen: deze bewegen bij een aanrijding van achteren automatisch naar het hoofd toe, waardoor het risico op nekletsel aanzienlijk wordt verkleind.

Panda City Cross actieve hoofdsteunen

Geen paniek!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is de Panda City Cross standaard uitgerust met ESC-stabiliteitsregeling, een systeem dat ervoor zorgt dat de auto bij plotselinge uitwijkmanoeuvres of gladheid bestuurbaar blijft. De geïntegreerde remassistentiesystemen zorgen er samen met de ABS-functie voor dat je ook altijd het volle remvermogen kunt benutten.

Fiat Panda City Cross ESC

Noodrem

Iedereen ziet wel eens iets over het hoofd. Zeker in het drukke stadsverkeer. Daarom is de Panda City Cross standaard uitgerust met City Brake Control, een noodstopsysteem dat bij snelheden tot 30 km/h automatisch ingrijpt om een dreigende botsing met een ander voertuig of obstakel te voorkomen.

Panda City Cross City Brake Control

Veilig onder alle omstandigheden

Dankzij z'n onafhankelijke MacPherson-voorwielophanging en torsie-achteras onderscheidt de Panda City Cross zich door een voortreffelijke wendbaarheid.

Fiat Panda City Cross wielophanging